|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dua, fethullah, gülen, hastalar, hocaefendiden, için |
![]() |
Fethullah Gülen Hocaefendi'den Hastalar İçin Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fethullah Gülen Hocaefendi'den Hastalar İçin DuaCangirl75 Nickli Üyeden Alıntı dogru haklisin tin incirmis zeytuni zeytin demekmis simdi bi göz attim ama zaten onun kücük kitabi var simdi nerede bilmiyorum hastalar risalesi sanirsam tek o kitapta yaziyordu zeytinimi yaginimi artik bilmiyorum bacagini ovusturup tin suresini okumus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hastalar Risalesi Bediüzzaman Said Nursinin eseridir onu diyorsanız Hocaefendinin Dua Mecmuası adlı küçük bi dua kitapçığı da mevcuttur büyük bi de El Kulubud Daria(Kalplerin Yakarışı) adlı piyasadaki en kapsamlı dua kitabı da mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Fethullah Gülen Hocaefendi'den Hastalar İçin Dua |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fethullah Gülen Hocaefendi'den Hastalar İçin DuaFethullah Gülen Hoaefendinin 1972 yılında doktorlar ayağınının birini keseceklerini söylemişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlaye Salli ve Sellim Daimen Ebeda/ Ala Habibike Hayril Halki Kullihim Huvel Habibullezi Turcaa Şefaatuhu/ Li Kulli Hevlin Minel Ehvali Muktehim ![]() Anlamı: Ey Yüce Rabbim, Sahibim ve Efendim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu satırları defalarca okuduktan sonra şu mısraı çokça tekrar ettim: Lev Na Sebet Kadrehu Ayatuhu i'zemen/ Ehyasmuhu Hine Yud'â Dariser Rimemi Anlamı: Mucizeleri O'nun kadru kıymetine denk büyüklükte cereyan etseydi, mübarek ismi anılınca çürümüş kemikler bile cana gelirdi ![]() ![]() mealindeki bu sözün gönlümde tutuşturduğu mülahazalarla Şefkat Peygamberi 'nin himmetine ve onun şefaatiyle Rabb-i Rahim'in merhametine sığındım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: M ![]() |
![]() |
![]() |
|