Son istegim:"Dön"!!! |
|
|
#1 |
|
kedi
|
Son istegim:"Dön"!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak bir ömür bitti, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son dileğim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dön!!! Taşı ağlattı yaralı yüreğim! Onca zaman geçti hiç mi düşünmedin? Hiç mi için acımadı? Ömrümü aldın gittin, beni bitirdin, hiç mi kanına dokunmadı? Bak işte, bak bir ömür bitti ![]() ![]() Hiç birşey istemedim senden, "kal, ne olur gitme!" bile demedim, gitmeyi kafana koymuştun ![]() ![]() Şimdi bir tek isteğim, bir tek dileğim var![]() ![]() Dön! Yetmedi mi gittiğin yollar? Sıkılmadın mı boş hayatlardan? Bak dağlar, taşlar ağladı benimle ![]() ![]() Açtığın yara her yeri yaktı, geçti, talan etti de, bir sen mi hissetmedin? Nasıl bir ruh taşıyorsun söylesene![]() ![]() Hadi, hadi dönsene!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizde kaybolmuş bir sandal gibiyim, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sensiz yaşadım, öksüz mü öleyim? Dalgalara kapılmış, bir o yana, bir bu yana savrulmak nasıl bir şey bilir misin? Kalabalıkta kayboldun mu hiç? Gittiğinden beri yolumu kaybettim ben, kendimi bulamıyorum, bulup hayata dönemiyorum Ölüm geçiyor avuçlarımdan, sensiz tutamıyorum![]() ![]() Seninle bile hep tek başımaydım Dön hadi sensizlik yalnızlık olmaktan çıksın![]() ![]() Son bir dilek senden, geldiğini göreyim! Yaşadığım zamanı sensizliğe mahkum ettin, öldüğüm zamanı bari azad et sensizlikten![]() ![]() Yüzünü görmeden, sesini duymadan, seni hissetmeden kaybolmama izin verme! Hadi, hadi dönsene!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu senden son arzum, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son dileğim!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur aşkım kollarında can vereyim! Bunlar son çığlıklarım, son haykırışlarım ![]() ![]() Tamam sevmiyorsun, anladım![]() ![]() Ama bir kez yen kendini, düşünme hiç bir şeyi![]() ![]() Bir daha seni istemeyeceğim senden, söz! Bir kereliğine, kayboluşuma kadar, yalanda olsa sevsene![]() ![]() Hadi, hadi dönsene!!! |
|
|
|