Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akrabayı, ayrılan, dua, eşi, geri, getirtmek

Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Dua

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merik Nickli Üyeden Alıntı

prenses ben bu site de önceden tebbet suresinin genelde ayırma işlemlerinde kullanıldığını okumuştum aklım biraz karışıyor bunun kaynağı güvenilir mi siz ce eminseniz okumak istiyorum zaten zor durumdayım bir de yanlış okumak istemiyorum teşekkürler

Arkadaşların paylaşımına sonsuz saygı gösteriyoruzAlıntı yaptığınız yerde paylaşan kişide başka paylaşım zincirlerinden almıştır
Tebbet i okuma ile elde edilecek sonuç ve beklenti çok farklıdırKul istiyor diye bir başka kula Tebbet okumak,okunan kişinin Allah katındaki derecesi ve mertebesini bilmeden okumak
sizce nasıl bir sonuç çıkarırBunu bileck olan sadece Allahtır
"Ebu Leheb'in iki eli kurudu ve helâk oldu"
"Ona malı ve kazandıkları bir fayda vermedi"
"Ebu Leheb'in cehennemde alevli ateşe atılacağı açıklanıyor"
"Ve onun, odun taşıyan kadını da"
"Onun boynunda mesedden (bükülmüş liften) bir ip vardır"

111surede kula verilen mesaj,kafir,zalim, zorba birinin ne malı nede itibarı kişiye Allah katında fayda göstermemektedir
Bu kişilere yardımcı olan karısı dahi( zulme sesiz kalan) günaha ve cezaya ortak olacağı belirtilmiştir
Allah her şeyi gören ve bilen olarak hiç bir şey göz ardı etmeden hak edene tecceliyeti mutlak muhafak kılacaktır

Buradaki Tebbet i okuması
,siz Allah a görevlerinizi yerine getiren kul olarak, ilahi gücünüz ile çevrenizde, sizin kötülüğünüze uğraşan düşmanlarınızın,hasetçilerinizin ,
sizden uzaklaştırarak, def ederek,Allah ın kötü teccelisinden hak alacağının teyd edilmesidir
Bana zulüm eden,düşmanlık eden,haset içinde hayatımı alt üst eden bu kulunu,
Ebu Leheb'in helakını bilerek inanarak sana havale ediyorum' un Sığınışıdır,ricasıdır
Buradaki sır, ne mal, ne mülk, nede büyüklük ile, zulüm eden kişinin Allah katında sonunun helaka maruz kalabileceğidir(Allah ın sevmediklerinden biride kibir ve büyüklenmektir)
Büyüklük sadece Yüce Allah a mahsustur
Zalime ortak olan, sessiz kalan, en yakını eşi dahil hakkettiği kahra maruz kalmaya mahkum olacaktır
Buradaki açıklamalar ayetin yorum değil,Tebbeti okuma şeklinin içeriğidir
Tebbet i üzerine okuduğunuz kişi belki Allah katında mertebesi yüksek sevgili bir kuludur,Bunu biz bilemeyiz En iyisini Allah bilir
Sadece Şerden ve size düşmanlık edenlerin çevrenizden uzaklaştırılması için okunur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ben ne yapacagim sasirdim esimden ayirdilar onami yaniyim yoksa 1 hafta sonra evden cikmam lazim evde bulamadim onami yaniyimsokaklarda mi yatacagimbu nasil insanlik anlamadimesimi yurtdisi ettilervizesini vermiyorlarben burda bir basima kaldimkiram odenmiyor ev sahibi cik diyor gurbet ellerde basima neler geldicok uzgunum caresizimderdimi bir tek burrasiyla paylasiyorumiyiki siz varsinizbir hafta sonra bir mahkeme var onu bekliyorum insallah bu sefer vizesini verirlercok acmasizlarhic merhamet yok bu irkcilardaALLAHIM kimseyi bunlarin eline dusurmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ayrilan esini veya akrabani geri getirmek icin

abdest alinir iki erkat allah rizasi namaz kilinir

17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunurKuranı kerimin 72 suresidir
Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir
Sonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunur
Sonra 40 kere Tebbet suresi okunur(Tebbet süresi Kuranı kerimin 111 süresidir)
7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman Fettahizühü vekiylen ve Kanallahü Alimen Hakimeİnnellahe Ala külli şeyin kadirTevekkelü ya hüddamü hazihil Esmaişşerifete bicelbi ve ihdari (falan oglu kızı filan) "

(falan oglu kızı filan) burası nasıl olacak ???

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

snoopy Nickli Üyeden Alıntı

cok sevdigin bir kimsenin sevgisini kaazanmak icinn

Çok sevdiğin birinin sevgisini kazanmak,ayrılanı geri getirmek(eş veya helal olan kimse ) için
abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınırO kişinin resmine bakarak 30 kere Peygamber efendimize salatı selam gönderirlir ve 170 kere Vedduha süresi okunurAllahın izniyle isteğin yerine gelir
Duha süresi Kuranı kerimin 93 süresidir

------------------------------------------------------------------------------------

Emegine saglik canim,
bir sorum olucakti Peygamber efendimize salati selam gönderilir diye yazmissin yani selevat mi getiricez?????

simdiden tesekkürler cevabiniz icin

evet canimm ne yaparsan yapp 100 selavat 100 tövbe mutlaka yapp ve allah rizasii namasinida killl

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

katilanestezist Nickli Üyeden Alıntı

ya bence sana derim ki tebbeti sadece besmelesiz oku çünkü kahır vermek amaçlı o dua getirmek için zorla irade altına alıyorsun bence yatsı ezanından sonra ıssız ve loş bi mekanda yap ama sesler ve görüntüler algolayabilirsin haberin olsun sanırım buda o duanın müvekkili sayesinde oluyor yap inşallah o lumlu sonuç alırsın yapanlar ve olumlu sonuç alanlar var umarım Allah yardımcın olur

Arkadaşlar birkaç yerde daha rastladım, bu konularda bilgim yok Buradaki duanın müvekkili dediğiniz ne? Cinmi? başka birşey mi? Ayrıca bu bir büyümü? Arada yapmaya niyetleniyorum ama yazılanları okuyunca tırsıyorum Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Ayrılan eşi veya akrabayı geri getirmek için dua
Abdest alınır
17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunurKuranı kerimin 72 suresidir
Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir
Sonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunur
Sonra 40 kere Tebbet suresi okunur(Tebbet süresi Kuranı kerimin 111 süresidir)
7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman Fettahizühü vekiylen ve Kanallahü Alimen Hakimeİnnellahe Ala külli şeyin kadirTevekkelü ya hüddamü hazihil Esmaişşerifete bicelbi ve ihdari (falan oglu kızı filan)

(forumda arattım fakat rastlayamadım eğer konu forumda varsa affınızıa sığınıyorum)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com