![]() |
Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Duamerik Nickli Üyeden Alıntı prenses ben bu site de önceden tebbet suresinin genelde ayırma işlemlerinde kullanıldığını okumuştum aklım biraz karışıyor bunun kaynağı güvenilir mi siz ce ![]() Arkadaşların paylaşımına sonsuz saygı gösteriyoruz ![]() ![]() Tebbet i okuma ile elde edilecek sonuç ve beklenti çok farklıdır ![]() sizce nasıl bir sonuç çıkarır ![]() ![]() "Ebu Leheb'in iki eli kurudu ve helâk oldu ![]() "Ona malı ve kazandıkları bir fayda vermedi ![]() "Ebu Leheb'in cehennemde alevli ateşe atılacağı açıklanıyor ![]() "Ve onun, odun taşıyan kadını da ![]() "Onun boynunda mesedden (bükülmüş liften) bir ip vardır ![]() 111 ![]() ![]() Bu kişilere yardımcı olan karısı dahi( zulme sesiz kalan) günaha ve cezaya ortak olacağı belirtilmiştir ![]() Allah her şeyi gören ve bilen olarak hiç bir şey göz ardı etmeden hak edene tecceliyeti mutlak muhafak kılacaktır ![]() Buradaki Tebbet i okuması ,siz Allah a görevlerinizi yerine getiren kul olarak, ilahi gücünüz ile çevrenizde, sizin kötülüğünüze uğraşan düşmanlarınızın,hasetçilerinizin , sizden uzaklaştırarak, def ederek,Allah ın kötü teccelisinden hak alacağının teyd edilmesidir ![]() Bana zulüm eden,düşmanlık eden,haset içinde hayatımı alt üst eden bu kulunu, Ebu Leheb'in helakını bilerek inanarak sana havale ediyorum' un Sığınışıdır,ricasıdır ![]() Buradaki sır, ne mal, ne mülk, nede büyüklük ile, zulüm eden kişinin Allah katında sonunun helaka maruz kalabileceğidir ![]() Büyüklük sadece Yüce Allah a mahsustur Zalime ortak olan, sessiz kalan, en yakını eşi dahil hakkettiği kahra maruz kalmaya mahkum olacaktır ![]() Buradaki açıklamalar ayetin yorum değil,Tebbeti okuma şeklinin içeriğidir ![]() Tebbet i üzerine okuduğunuz kişi belki Allah katında mertebesi yüksek sevgili bir kuludur,Bunu biz bilemeyiz En iyisini Allah bilir ![]() Sadece Şerden ve size düşmanlık edenlerin çevrenizden uzaklaştırılması için okunur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Duaben ne yapacagim sasirdim esimden ayirdilar onami yaniyim yoksa 1 hafta sonra evden cikmam lazim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Duaayrilan esini veya akrabani geri getirmek icin abdest alinir iki erkat allah rizasi namaz kilinir 17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunur ![]() ![]() ![]() Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir ![]() Sonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunur ![]() Sonra 40 kere Tebbet suresi okunur ![]() ![]() ![]() 7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman ![]() ![]() ![]() ![]() (falan oglu kızı filan) burası nasıl olacak ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Duasnoopy Nickli Üyeden Alıntı cok sevdigin bir kimsenin sevgisini kaazanmak icinn Çok sevdiğin birinin sevgisini kazanmak,ayrılanı geri getirmek(eş veya helal olan kimse ) için abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınır ![]() ![]() ![]() Duha süresi Kuranı kerimin 93 ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ Emegine saglik canim, bir sorum olucakti ![]() ![]() simdiden tesekkürler cevabiniz icin evet canimm ne yaparsan yapp 100 selavat 100 tövbe mutlaka yapp ve allah rizasii namasinida killl |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için Duakatilanestezist Nickli Üyeden Alıntı ya bence sana derim ki tebbeti sadece besmelesiz oku çünkü kahır vermek amaçlı o dua getirmek için zorla irade altına alıyorsun bence yatsı ezanından sonra ıssız ve loş bi mekanda yap ama sesler ve görüntüler algolayabilirsin haberin olsun sanırım buda o duanın müvekkili sayesinde oluyor yap inşallah o lumlu sonuç alırsın yapanlar ve olumlu sonuç alanlar var umarım Allah yardımcın olur Arkadaşlar birkaç yerde daha rastladım, bu konularda bilgim yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılan Eşi ve Akrabayı Geri Getirtmek için DuaAyrılan eşi veya akrabayı geri getirmek için dua Abdest alınır ![]() 17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunur ![]() ![]() ![]() Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir ![]() Sonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunur ![]() Sonra 40 kere Tebbet suresi okunur ![]() ![]() ![]() 7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman ![]() ![]() ![]() ![]() (forumda arattım fakat rastlayamadım eğer konu forumda varsa affınızıa sığınıyorum) |
![]() |
![]() |
|