Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geldi, yaptığımda

Her Yaptığımda Geldi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Yaptığımda Geldi

Dilşad Nickli Üyeden Alıntı

Laf olsun torba dolsun felsefesıyle konuşan ınsanlar ne kadar da çokHerkes ıstedıgını yapmakta özgürdür yargılamak kımsenın haddine düşmezKimisi dualarda bulur dogru yolu kimisi günahlardaSenin canın yandı dıye sende can yakıyorsan buda senın bılecegın ıstırLütfen dıyorum saçma sapan yorumlar yapmayın ama anlatamıyorum sanırım

Dilsad gercekden bende merak ediyorum eger resimdeki gibiysen ne ugrasiyorsun dua ile be kardesim, geldi gitti geldi gitti, yani bence duadan da degil o an yatacak yeri falanmi yoktu acaba yada zor durumdamiydi sen yinede iyice arastir Bu isler dua ile olmaz, muska ilede olmaz, vefk ilede olmaz, hawas ilede olmaz bir insan sizin icin ya vardir yada yoktur Medyumlara gelince arapca bile bilmezler cogu, kendi yalanlarina kendileride inanmislar Hepsi bu yani herkes kapilmis bir seye gidiyor Bu konularda tavsiyem kendim de dahil oturup yanlis giden neydi ve ne duzeltilebilir ne duzeltilemez diye arastirmak lazim dusunmek lazim, iste o zaman en buyuk sorunu cozmus olursunuz Tabi duayida namazda edin Namazinizi kilin yeter

Alıntı Yaparak Cevapla

Her Yaptığımda Geldi

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Her Yaptığımda Geldi

O kadar uyarı yaptık yinede oynarken illa kavga ettiniz haaa
Herkes kendince doğru ama şuda bi gerçektirki tusunami dalgaları gibi gel-git olayıda biraz dengesizliktir yani
Ben sitedeki duaları uyguladım tam benden ayrılmak isterken duayla tutuyordum baktımki benzini biten araba gibi hergün dua istiyor aman bee dedim hemen kendime yara bandı olacak 2 kız yaptım son defa duamı okudum ve tekmeyi ben çaktım gidiş o gidiş oldu
unutmayınki ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER ne kadar ciddi ve severseniz sevin mutlaka yedekte birileri olmalı

Alıntı Yaparak Cevapla

Her Yaptığımda Geldi

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Her Yaptığımda Geldi

Acaba beni sevsin diye dua okuyanlar başkaları da sizin kendisini sevmeniz için dua okuyor olmasını düşündünüz mü, bu durumda ne yapardınız Siz biri için uğraşıyorsunuz başka birisi sizin için Hangi birini seçerdiniz Sizi isteyeni mi istediğinizi mi
beni sevsin şeklinde duayı eşler için uygun görüyorum Zaten başta sevmeselerdi evlenmezlerdi dimi
Yanlız duadan başka tuhaf şeyler varsa büyüdür Eş için de uygun değildir

Alıntı Yaparak Cevapla

Her Yaptığımda Geldi

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Her Yaptığımda Geldi

alisya Nickli Üyeden Alıntı

Bu bana çok garip geliyo yani istese zaten yanında olurduGelsin diye dua etmek çok garip,hayırlısı istenir o ayrı ama büyü gibi böylesi kötü niyet bence

bu büyü değilki zaten hayırlısını ıstyoruz yanı kendımızı ıllede gelsın dıye paralamıyoruzDua edıyoruz ve hayırlısıysa Ya Rabbi diyoruz bunun ıdrakıne varmak lazımSonuçta bunu sadece sevgiyle sınırlandırmamak gerekıyorKimisi sevgilisi gelsin hayırlıysa dıye yapıyor kimiside çocukları için eşi dönsün diye yapıyorBu büyü değildir büyüye bende karşıyım ama herkes istedıgını yapmakta özgürdürHer koyun kendi bacagından asılır dıye atalarımız boşa söylememişSon bir hatırlatma sadece derdi çeken bilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Her Yaptığımda Geldi

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Her Yaptığımda Geldi

Arkadaşlar şimdi yaptıgım ve sonuç aldıgım bütün okumaları size yazacagım inşallah faydası olur

1-Akşam bir odaya çekilip yalnız iken okuyordum(100ya da1000 ya da 3000 adet okunur)
*abdest alıp
*2 rekat Allah rızası için namaz kılıp namaz tesbıhatlarımı bıtırdıkten sonra duamı edersonra nıyetlenıp okumaya başlardım çok ama çok etkılıdır gercekten

"Ya Kadir Ya Allah,Ya Rahman Ya Allah,Ya Rahim Ya Allah,Ya Kerim Ya Allah"

2-Bir gün içerisinde bitmek koşulu ile abdestli olarak niyet edip
*12000 tane bismillahirrahmanirrahim(besmeleyi bitirip duamı teslim ettigim gecenin sabahında geri dönüş olmuştu)

3- Ya perşembe ya cuma gecesıydı tam hatırlıyamıyorum ama perşembe gecesıydı akşam eve gıttıgımde defterıme bakacam eger bir yalnışlık var ise düzeltme yaparımgene abdestli niyetlenip tenha bir yerde 489 kere
*Ya Fettah esmasını çekiyorsunuz

4-Her gün evden abdestli çıkardım ve işe gelene kadar
*1000 YA ALLAH
*1000 YA MUMİN YA MUHEYMİN
*1000 YA VEDUD esmalarını zikrederdim
*Sayısız SALAVAT Getirdim

Bu yazdıklarımın hepsini hemen hemen aynı gün içerisinde yapıyordum hemde hiç zorluk cekmedenHer seferınde de geldi yaparsam gene gelecek Allahım kulu ısterse yaratır genede verır ama Kulunun ıstedıgı hayırlı değilse geri alırŞuanda zikirlerime devam edıyorumKendimi kuş gibi hafif hissediyorumDilim yalandan uzak , elim haramdan uzak , yüreğim Allah askıyla dolup taşıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com