![]() |
Her Yaptığımda Geldi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yaptığımda GeldiDilşad Nickli Üyeden Alıntı Laf olsun torba dolsun felsefesıyle konuşan ınsanlar ne kadar da çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad gercekden bende merak ediyorum eger resimdeki gibiysen ne ugrasiyorsun dua ile be kardesim, geldi gitti geldi gitti, yani bence duadan da degil o an yatacak yeri falanmi yoktu acaba yada zor durumdamiydi sen yinede iyice arastir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Her Yaptığımda Geldi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yaptığımda GeldiO kadar uyarı yaptık yinede oynarken illa kavga ettiniz haaa ![]() Herkes kendince doğru ama şuda bi gerçektirki tusunami dalgaları gibi gel-git olayıda biraz dengesizliktir yani ![]() Ben sitedeki duaları uyguladım tam benden ayrılmak isterken duayla tutuyordum baktımki benzini biten araba gibi hergün dua istiyor aman bee dedim hemen kendime yara bandı olacak 2 kız yaptım son defa duamı okudum ve tekmeyi ben çaktım gidiş o gidiş oldu ![]() unutmayınki ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER ne kadar ciddi ve severseniz sevin mutlaka yedekte birileri olmalı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Her Yaptığımda Geldi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yaptığımda GeldiAcaba beni sevsin diye dua okuyanlar başkaları da sizin kendisini sevmeniz için dua okuyor olmasını düşündünüz mü, bu durumda ne yapardınız ![]() ![]() ![]() ![]() beni sevsin şeklinde duayı eşler için uygun görüyorum ![]() ![]() Yanlız duadan başka tuhaf şeyler varsa büyüdür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Her Yaptığımda Geldi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yaptığımda Geldialisya Nickli Üyeden Alıntı Bu bana çok garip geliyo yani istese zaten yanında olurdu ![]() ![]() bu büyü değilki zaten hayırlısını ıstyoruz yanı kendımızı ıllede gelsın dıye paralamıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Her Yaptığımda Geldi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yaptığımda GeldiArkadaşlar şimdi yaptıgım ve sonuç aldıgım bütün okumaları size yazacagım inşallah faydası olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Akşam bir odaya çekilip yalnız iken okuyordum(100ya da1000 ya da 3000 adet okunur) ![]() ![]() ![]() ![]() *abdest alıp *2 rekat Allah rızası için namaz kılıp namaz tesbıhatlarımı bıtırdıkten sonra duamı eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya Kadir Ya Allah,Ya Rahman Ya Allah,Ya Rahim Ya Allah,Ya Kerim Ya Allah" 2-Bir gün içerisinde bitmek koşulu ile abdestli olarak niyet edip ![]() ![]() ![]() *12 ![]() 3- Ya perşembe ya cuma gecesıydı tam hatırlıyamıyorum ama perşembe gecesıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Ya Fettah esmasını çekiyorsunuz 4-Her gün evden abdestli çıkardım ve işe gelene kadar ![]() ![]() ![]() *1000 YA ALLAH *1000 YA MUMİN YA MUHEYMİN *1000 YA VEDUD esmalarını zikrederdim *Sayısız SALAVAT Getirdim Bu yazdıklarımın hepsini hemen hemen aynı gün içerisinde yapıyordum hemde hiç zorluk cekmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|