![]() |
Giden Sevgiliyi Geri Getirmek icin Dua.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giden Sevgiliyi Geri Getirmek icin Dua..Bak ulas kardesim anlamadigim madem dualarin gucune inanmiyorsun veya Allahin kelamlarina yani degistiremeyecegimiz seyler icin dua etmeyin diye tutturmussun anlamadigim bu sitede ne isin var cidden anlayamadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamadigim bak simdi gelen gelir tabikide eger nasip degilse gene gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bir cok duada Allahim dedim sukurler olsun sana ![]() ![]() Bak evet kavga ettigim insana okudum dondu ve gitti belkide ama sen zaten gelsin diye okuyorsun ve sonucta dualarin gucunu goruyorsun demekki sende yasamissin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabikide duayla olmaz tevekkul etmek lazim sonucta lutfen bence birde bunlari dusun ve rica ederim bak lutfen zihnimizi kirletme yani boyle seyler sokma ![]() ![]() Sayet ben suna cok inaniyorum dualarimiz kabul olucak mutlaka Allah ona acilan elleri geri cevirmez, biz kapisina gidip ona yalvariyoruz ve ellerimiz bos donmez ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giden Sevgiliyi Geri Getirmek icin Dua..tamam bısı demıyorum kuran dururken ,kesınlıgı olmayan hadıslere ınansın ınsanlar ben eger sert tepkı verdımse bır sebebı var,ayrıca sert tepkı vermedım ben ınsanlara saygı gosterıyorum ama once sızın yazdıgınızı okuyun bence ![]() tamam ya bosver yazma bana cevap,ınsnalara saygı gosterıyorum ben ayrıca buınu sızden ogrencek degılım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Giden Sevgiliyi Geri Getirmek icin Dua..Selam Arkadaslar, Bence bu duayida 3 kere okumakta fayda vardir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah herkezden razi olsun ![]() ![]() Birde bisiy eklemek istiyorum buradan ![]() ![]() Dua 3 Sekilde kabul ediliyormus ama muhakkak edilirmis ![]() ![]() 1- Bu dunyada hemen verirmis 2- Oteki Dunyada veririmis 3- Istedigimiz degil ama Bizim icin daha guzel olani verirmis Ayrica: bir yerde sunuda okudum, Bir insan Allahtan hep birseyler istemis ama sonunda Allahim banada senin gibi insanlarla sevgi duyabilmeyi nasip et demis ![]() ![]() Diyecegim sudur dualarda sihirli formuller gibi yani belli bir sayi ve belli bir zamanla butunlesiyor ![]() ![]() ![]() Yani dualarimiz ederken zamani, yeri de belirtmemiz gerekiyor"bilmeyi" ekleyerek yani kisaca ozetliyim soyle diyebiliriz "Allahim Insallah burda bulunan arkadaslarim ve benim icin bu dunyada ve oteki dunyada bize tez vakitte dileklerimizi (hakkimizda tum insanlik icin guzel olanlari)kabul edeBILMEYI ve mutlu olaBILMEYI nasip et AMIN" Peygamber Efendimizin bildirdiği hacet duası şudur: Okunuşu: BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM "Lâ ilâhe İllâllahu'l-halîmül-kerîm ![]() ![]() ![]() ![]() Allâhumme ileyke eş’kû dâ’fe kuvvetiy ve kîllete hiletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad’âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin bağiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadıykın karîbin mellektehu emrî ![]() ![]() ![]() AMIN ![]() ![]() Allah yar ve yardimcimiz olsun Insallah ![]() |
![]() |
![]() |
|