Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, geri, getirmek, giden, için, sevgiliyi

Giden Sevgiliyi Geri Getirmek icin Dua..

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bak ulas kardesim anlamadigim madem dualarin gucune inanmiyorsun veya Allahin kelamlarina yani degistiremeyecegimiz seyler icin dua etmeyin diye tutturmussun anlamadigim bu sitede ne isin var cidden anlayamadim Neden bizim de dusuncelerimizi degistirmek istiyorsun Ben suna inaniyorum Allah cok buyuk anliyormusun , Kuran-i Kerimi yazandan o anlamadigim su simdi: Hz Peygamberimizin(SAV) yuzu suyu hurmetine dunyayi bir gunde kuran Allahimiz emin ol bir saniye de de yok edebilir Olani alip olmayani verebilir Tamam benim anlattigim yerde insanlarin olumu dikkatli okursan OLUMU gecikiyor Tutki tamam o sekilde olsun diyelim olum gunumuz belli ve degismicek ama suna emin ol sekli degisir dualarimizla yani belki aci cekerek oluceksek belki Allah dualarimiza karsilik aci cekmemizi olurken hafifletir
Anlamadigim bak simdi gelen gelir tabikide eger nasip degilse gene gider gene gelir ama Lutfen Allahla kulun arasina girme rica ederim senden cunku diger arkadaslarimin da dedigi gibi Allahla aramizda kurdugumuz baglar gelisiyor Bir kulu icin bile ondan yardim isterken onun gucunu kudretini anlamamizi sagliyor
Ben bir cok duada Allahim dedim sukurler olsun sana
Bak evet kavga ettigim insana okudum dondu ve gitti belkide ama sen zaten gelsin diye okuyorsun ve sonucta dualarin gucunu goruyorsun demekki sende yasamissin Yani gelmesi icin dua ediyorsun ve bu mucizeyi gorunce bir sukur etmek lazim Allahin varligina ve senin sesine kulak vermesine bir sukur etmek lazim Giden gitsin sen ne kazandigina bir baksana Boyle kusup oturcagina arkadaslar bende su duayi okudum cidden Allahin izni ile geldi bakin Allah bu duama karsilik verdi sukurler olsun Beni duydu deyip tuylerin urpercegine Allahin varligini dularin gucunu bizimle paylascagina sen sadece iste geldi ama kalmadi gitti duayla olmuyor diyorsun
Tabikide duayla olmaz tevekkul etmek lazim sonucta lutfen bence birde bunlari dusun ve rica ederim bak lutfen zihnimizi kirletme yani boyle seyler sokma
Sayet ben suna cok inaniyorum dualarimiz kabul olucak mutlaka Allah ona acilan elleri geri cevirmez, biz kapisina gidip ona yalvariyoruz ve ellerimiz bos donmez Gerisini bilemem sonucta sana senin istedigini verebilmeyi nasip ediyor, bu cok buyuk bir sey demekki sunu dusunmek lazim Allah bizi duyuyor ve cevap veriyor ne mutlu ne sukurrrrrrrr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

tamam bısı demıyorum kuran dururken ,kesınlıgı olmayan hadıslere ınansın ınsanlar ben eger sert tepkı verdımse bır sebebı var,ayrıca sert tepkı vermedım ben ınsanlara saygı gosterıyorum ama once sızın yazdıgınızı okuyun bence
tamam ya bosver yazma bana cevap,ınsnalara saygı gosterıyorum ben ayrıca buınu sızden ogrencek degılımtatlı dıl kulanarak lafı gedıgıne sokmaya calısanları anlıcak bırıyım ben karsınızda saf bırı yok belkı ınsanların hosuna gıtmeyen seylerı acıkca soledım dıye rahatsız oluyorlarsa bu onların sorunu ben dogruyu hep solerım hayret bısı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Selam Arkadaslar,
Bence bu duayida 3 kere okumakta fayda vardir Hz Muhammed (SAV) efendimizede 3 Ihlas 1 Elham okuyalim ve kalpten tum dileklerimizi soyleyelim Lutfen dualarinizda banada yer verin Insallah gelir barisiriz
Allah herkezden razi olsun

Birde bisiy eklemek istiyorum buradan
Dua 3 Sekilde kabul ediliyormus ama muhakkak edilirmis Allah ona cevirdigimiz ellerimizi bos birakmaz ben buna tum kalbimle inaniyorum
1- Bu dunyada hemen verirmis
2- Oteki Dunyada veririmis
3- Istedigimiz degil ama Bizim icin daha guzel olani verirmis

Ayrica:
bir yerde sunuda okudum, Bir insan Allahtan hep birseyler istemis ama sonunda Allahim banada senin gibi insanlarla sevgi duyabilmeyi nasip et demis Allah da ilk defa dogru sekilde dua ettin demis cunku herzaman" bilmeyi" nasip et demek lazimmis

Diyecegim sudur dualarda sihirli formuller gibi yani belli bir sayi ve belli bir zamanla butunlesiyor O zaman ben anladigim kadari ile dilimin dondugu kadari ile sizinlede okuduklarimi paylasmak istedim

Yani dualarimiz ederken zamani, yeri de belirtmemiz gerekiyor"bilmeyi" ekleyerek
yani kisaca ozetliyim soyle diyebiliriz

"Allahim Insallah burda bulunan arkadaslarim ve benim icin bu dunyada ve oteki dunyada bize tez vakitte dileklerimizi (hakkimizda tum insanlik icin guzel olanlari)kabul edeBILMEYI ve mutlu olaBILMEYI nasip et AMIN"

Peygamber Efendimizin bildirdiği hacet duası şudur:

Okunuşu:
BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM
"Lâ ilâhe İllâllahu'l-halîmül-kerîm Sübhânellâhi Rabbil-arşil-azîm Elhâmdü lillâhi rabbil-âlemîn Es'elüke mûcibâti rahmetike ve azâime mağfiretike ve'l-ğanîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin lâ teda 'lî zenben illâ ğaferteh ve lâ hemmen illâ ferrecteh, ve lâ hâceten hiye leke ridan illa kadaytehâ yâ erhamerrâhimîn"

Allâhumme ileyke eş’kû dâ’fe kuvvetiy ve kîllete hiletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad’âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin bağiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadıykın karîbin mellektehu emrî İn lem tekûn gadbane aleyye, felâ ubâliy, gayre enne âfiyeteke ev seûliy Euzü binûri vechikellezi eşrekat lehu zulûmatu ve salâha aleyhi emriddünya vel âhıreti en yenzile bi gadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utba hatta terda ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike

AMIN

Allah yar ve yardimcimiz olsun Insallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com