![]() |
Uzaktan Celp Etme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Celp Etmesam1 Nickli Üyeden Alıntı selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar --- Sonraki mesaj --- selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar 8 ayetel kürsi okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzaktan Celp Etme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Celp Etmeselam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar --- Sonraki mesaj --- selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar kemtamin Nickli Üyeden Alıntı anlaşma demeyelim de emir vermek gecıyor ıcınde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzaktan Celp Etme |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Celp EtmeUGURBOCEGI Nickli Üyeden Alıntı nefsine yenik düşmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burdakı cok seyi okudum yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun uğur böceği söylediğin büyü niteliğindeki şeylere bende karşıyım Allah cümlemizi korusun |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzaktan Celp Etme |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Celp EtmeTam buna baslayim diyecekdim, o kiside büyü varza, yapmayin yaziyor ![]() ![]() Uzakda olan esim, bir gün beni istiyor, bir gün beni istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben simdi ne yapim, büyüden anlamam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzaktan Celp Etme |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Celp Etmeselam arkdaslar,bazılarımız hatrlr belkı,hüddam dıye bır arkadasıız vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ?????????? ????????? ??????? ????????? Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ ![]() Güzel kardeşlerim uzakdan celp ve muhabbet için uygulama kötü niyetle yapılmaması adına inşallah ![]() ![]() 100 estafirullah el aziym 100 selavat şerife 66 kere la ilahe illallah ya Allah Arkasından 2013 kere ![]() Bismillahirrahmanirrahiym Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ ![]() ![]() Sonra bittikden sonra 121 kere Bismillahirrahmanirrahiym Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ ![]() ![]() Bu uygulamayı saat geç saatte başlayın örnegin bu gece saat 12 de başladıysanız diyer günlerde okuma saati bu zaman dilimine gelsin 5 gece okunur ![]() 100 estafirullah el aziym 100 selavat şerife 66 kere la ilahe illallah ya Allah Bitirilir ![]() ![]() buraya bu dertden muzderip kardeşlerim için yazdım selametle vesselam ![]() kolay gelsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|