Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celp, etme, uzaktan

Uzaktan Celp Etme

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzaktan Celp Etme

sam1 Nickli Üyeden Alıntı

selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar

--- Sonraki mesaj ---

selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar

8 ayetel kürsi okuyuntek tek okuyup önce sağa sonra sola sonra yukarıya ve asagıya sonra öne ve arkanıza dönuk ufleyıp sadece bır ''hoh''sesi çıkaracaksınızardından bir tane daha okuyp ısaret parmagınızla kendınızı bır daıre ıcıne alınetrafınızı cevırıyor gıbısekızıncıyı de okuyup uflemeyın nefesı ıcınıze cekın

Alıntı Yaparak Cevapla

Uzaktan Celp Etme

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Uzaktan Celp Etme

--- Sonraki mesaj ---

kemtamin Nickli Üyeden Alıntı

anlaşma demeyelim de emir vermek gecıyor ıcındeancak dırek temas söz konusu deılsadece okuyorsunuz yapmadan önce elbette ki,ayetel kürsi ile korunma cemberınızı olusturun

Alıntı Yaparak Cevapla

Uzaktan Celp Etme

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Uzaktan Celp Etme

UGURBOCEGI Nickli Üyeden Alıntı

nefsine yenik düşmeyeceksinemin ol arkadaşım dert ne olursa olsun2 rekat hacet namazı kılbildiğin duaları okukıymetlı dıye bildirilen yasin ayetelkursi salavatlar gibibunları oku ve derdını sadece allaha ac ve ondan ısteemin ol en hayırlı şey olacaktırdileğin olmayacak belkiama hayırsız oldugu ııcn olmadığını ne bılecegızbolca salavat getirhz osman der kidualar havadadırsalavat getirilince allaha ulaşırbol salavatla dua et la ilahe illa ente subhaneke inniy küntü minezzaliminbunu cok okuduanı et ve kabul olmuş dıye sonsuz ınananark artık kafanı o derde takmaen buyuk makama havale etinallah kuluna kafi
burdakı cok seyi okudum yaptımbıcogundan fayda gordumama ortak noktaları hep dua olarak yapılanlardıbuyu tarzı olanları denemedımsadece dualı tarıflerı yapıncin den istenen huddamlardan isteneni degılhüddamdan istemek ıcın ilim lazımburda daha arapca okumay ı bılmeyen hatta bazı sure adlarını duymamış ınsanlar hüddamlardan bişey bulabıleceklerını umuyolargelen seytandırve basınızı belaya sokar allah muhafaza

Allah razı olsun uğur böceği söylediğin büyü niteliğindeki şeylere bende karşıyım Allah cümlemizi korusun

Alıntı Yaparak Cevapla

Uzaktan Celp Etme

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Uzaktan Celp Etme

Tam buna baslayim diyecekdim, o kiside büyü varza, yapmayin yaziyor Peki ben ne yapim simdi? o kiside büyü oldugunu ap acik belli
Uzakda olan esim, bir gün beni istiyor, bir gün beni istemiyor Ama herzaman seni seviyorum diyor bana Ici cok büyük bir bunalimda oldugunu söylüyor, ve bu bunalimin suclusu benim oldugunu söyliyor Beni ne görmek ne duymak istedigini söyliyor Bugün gitmis nummarasini degistirmis, artik ulasamiyorum bile ona Kiz arkadasini aradim, yanindaydi, evet seni seviyorum diyor, ama seni ne duymak, ne görmek istiyorum, hayatimdan cik diyor Bir kac kisi daha önce, annesi buna büyü yapdigini söyledi
Ben simdi ne yapim, büyüden anlamam bozmayi anlamam, tek dua bilirim Dua bile edemicem mi simdi yani ? hic bir sey yapamam mi? oturup onun gidisini mi görecem?

Alıntı Yaparak Cevapla

Uzaktan Celp Etme

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Uzaktan Celp Etme

selam arkdaslar,bazılarımız hatrlr belkı,hüddam dıye bır arkadasıız vardıonun verdıgı tarıfı paylasmak ıstıyorumdeneyıp etkısını gören cok kişi olunca sızınle de paylasmk ıstedım

?????????? ????????? ??????? ?????????

Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ

Güzel kardeşlerim uzakdan celp ve muhabbet için uygulama kötü niyetle yapılmaması adına inşallahaynı yazılan gibi uygulayın

100 estafirullah el aziym

100 selavat şerife

66 kere la ilahe illallah ya Allah

Arkasından 2013 kere

Bismillahirrahmanirrahiym Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ Okunur

Sonra bittikden sonra 121 kere

Bismillahirrahmanirrahiym Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâecib ya ğazaabayil semi’an muti’an ente ğahaszeyuşin bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şehavati filan bin filan (isimler erkek için bin,bayan için binti) elvahen 2 elacele 2 essaate 2

Bu uygulamayı saat geç saatte başlayın örnegin bu gece saat 12 de başladıysanız diyer günlerde okuma saati bu zaman dilimine gelsin 5 gece okunursonra

100 estafirullah el aziym

100 selavat şerife

66 kere la ilahe illallah ya Allah

Bitiriliranlamı =Rabbin şüphesiz sana verecek ve sen de hoşnut olacaksınya ğazaabayil işiterek ve itaat ederek sen ve ğahaszeyuşin cevap ver filan bin filanın muhabbet ettir getir şehavatlı bir şekilde anında kısa zamanda hemen dogrusunu Allah cc bilir bunu yazdım ama inşallah kötü niyetle yapmayın ben

buraya bu dertden muzderip kardeşlerim için yazdım selametle vesselam

kolay gelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com