![]() |
Kavuşturma Duası... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavuşturma Duası...ferda"m Nickli Üyeden Alıntı Felak- nas - ayetel kürsi hemen herkez nazar-büyü- müsibet kaza bela için okunduğunu bilir ![]() ![]() Namazdan sonra dualarınıza başlamadan evvel yahut sırf bu sürelerle yapacağınız dua için; Mümkünse sevdiğinizle sizin resminizi yanyana koyup namazdan sonra bu süreleri okuyup , sizin kavuşmanıza yada huzursuz olmanıza engel olabilecek her türlü müsibetin nazarın büyünün ortadan kalkması dua edip Allaha yalvarıp ikinizin arasına üfleyin ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı Teşekkürler Bir zamanlar insan sıfatını resmetmek bile günah sayılıyordu, şimdi elimize alıp Kur'an-ı Kerim'den ayetler ile biraraya getiriyoruz Ya eskisi cehaletti Ya da şimdiki gaflet ferdam sakın yanlış anlama üstüne alma olur mu söylediğimi, sen yararlanmak istiyenler için paylaşıyorsun, tekrar teşekkür ediyorum Benim bir gün kafam atıp da yapmıyacağım ne malum Hem onun bana yapmadığı ne malum Yaptı kaçtı demek ki ! E biz de biliriz getirmesini |
![]() |
![]() |
![]() |
Kavuşturma Duası... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavuşturma Duası...Felak- nas - ayetel kürsi hemen herkez nazar-büyü- müsibet kaza bela için okunduğunu bilir ![]() ![]() Namazdan sonra dualarınıza başlamadan evvel yahut sırf bu sürelerle yapacağınız dua için; Mümkünse sevdiğinizle sizin resminizi yanyana koyup namazdan sonra bu süreleri okuyup , sizin kavuşmanıza yada huzursuz olmanıza engel olabilecek her türlü müsibetin nazarın büyünün ortadan kalkması dua edip Allaha yalvarıp ikinizin arasına üfleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|