Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetle, yap, zırh

Zırh yap ayetle

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zırh yap ayetle

shadow haklı olabilirsiniz ,ben bir insanın ebediyyen yıldızının düştüğüne inanmam ,mutlaka dengeyi yaradan kurar ayrıca nazardan eger yıldız düşmüş ise yine ayetel kürsi iyi gelir ve zaten cin rahatsız ediyorsa gider ,pasifli konusuna gelince bir insan kalbiyle inanıp kafasıyla teyit edip diliylede tekrar ettiginde aktif durumdadır ,zira insan ayeti okumaz inanmazsa pasiflikte kalır ,insan yaşayan en gelişmiş canlı olduğu için ,bu pasiflik durumuna katılmadığımı söylüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Zırh yap ayetle

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Zırh yap ayetle

senin neyin etkilediğini bilmen gerekirburçlar mı,cinlermieğer burçlarsa seni rahatsız edenbaşını soğuk suyla yıkayıp sabah yarım saat,ikindiden sonra yarım saat olmak üzere çıplak ayakla toprakta gezmen burçların etkisini toprağa verecek ve burcunuz dengelenecektiryok eğer cinlerden kaynaklanıyorsa ise toprağa bu söylediklerimi uygulamanız sizi rahatsız edecektirbuna farklı yöntem uygulamanız gerekirdeneyin doğruluğumu göreceksinizasla başka yoldan burçları dengeleyemessiniz
Alıntı Yaparak Cevapla

Zırh yap ayetle

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Zırh yap ayetle

shadow Nickli Üyeden Alıntı

insanları yanlış yönlendiriyorrsunayetel kürsi basif koruyucuduryani bir nevi yaraya bir anlık tanpon yapmaktıracil tedavi,geçiciikincisi;yıldız düşüklüğü dediğiniz olayı ki,burçların kişiyi dengesiz kılması,terazinin iki dudağı gibi olan burçlar dengesi kişide büyü yapıldıysa biri düşer diğeri yükselir oysa bu ayetlerle düzelmezgüzel insan sen buna ayet yazmıuşsın düzelir diye imkansız buburçların etkisini ayetle kıramassınızbunu yolu daha farklı

Burçların etkisi ayetle kırılmıyorsa,nasıl kırılıyor???

Alıntı Yaparak Cevapla

Zırh yap ayetle

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Zırh yap ayetle

bazen alim olmak bir konuyu ben iyi bilirim yahut siz bilgisiz izdemeniz doğru olmayabilir çok ilimle şaşmış tam inanda denizi aşmıştır,vardır bunun örnekleri keza kişi daireyi bilmiyorsa yapamıyorsa duadan soğutup haline bırakıp başka yollara mı sapacak dua insanın algısına enerjisine ve teslimiyetine göre zemini oluştururayrıca size ben hayır bu konuda ben haklıyım gibi bir tavır ve inatta olmadım benim korunma yolum bufala gelince bu benim hobim ,rahatsız olabilirsiniz bende yalnız bunun lüzumu yok dediğim gibi bir eylencedir vebiraz mutlulukayrıca ben im satanist veya başka hallerde olanlarla ilgili bir yorumum yok
Alıntı Yaparak Cevapla

Zırh yap ayetle

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Zırh yap ayetle

ayetel kürsinin saymakla bitmez faydaları,bide bu türlü deneyin,niyet et koruma yapıyorum diye ayakta dur yönün kıble olsun önce sağında başla okumaya ayetel kürsuyi bitince üfle sonra sol sonra ön sonra arka sonra yukarı sonra aşağı yedincisini üfleme içinde nefesi tut,sonra soldan başlayıp sağ ön arka yukarı aşağı yedinciyi üfleme yine içine ver nefesimükemmel bir zırh kırk gün koruyor insanı nazardan şerden beladan cinden daha önce başka bir siteye yazdım çaldım falan sanmayın özellikle yıldızı düşük olan çabuk hastalan kişi yapsın içinde şüphen varsa 40 korumaz diye tekrar yenilepek kolay olup müşkülü yoktur kolay gelsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com