Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözüm, kesin, nazar, sihir, vsbozulmasi, yapilan

Yapilan Sihir,Nazar vs.Bozulmasi için Kesin Çözüm....

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapilan Sihir,Nazar vs.Bozulmasi için Kesin Çözüm....

Arkadaşlar uzun zamandır yaşadığım bazı problemler beni ciddi anlamda bertaraf ediyordu neye el atsam elimden kaçıyor ve her işim hüsranla sonuçlanıyorduHiç bir zaman hocaya gitmedim hep allahtan yardım istedim ve muhafak ta oldum allahıma hamd olsunAşağıda size yazacağım formülü lütfen şüpheniz varsa yapın biziznillah fayda göreceksiniz

Pazartesi yada Perşembe gecesi sabaha karşı yani pazarı pazartesiye bağlayan gece yada çarşambayıperşembeye bağlayan gece (Ben pazartesi yaptım özel bir nedeni yok) sabaha karşı abdest aldıktan sonra tenha ve temiz bir ortamda kıbleye yönelinirAmber gibi kokulu bir şey yakıp odayı buhurlayın (Amber aktarlarda satılıyor camilerde de bu koku olur hep kilosu pahalı ama 2 ytl lik yeter) Daha sonra niyet ederek 1001 defa Hazreti peygambeimiz (sav) "Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihil ebvab" salava- şerifesini okuyarak gönderin
Bundan sonra
"Allahümme inni es elüke bi rasülike muhammedin habibike ve haliylike en tühallile ukdete (Noktalı yerde kendisinde rahatsızlık olan kimsenin adı söylenir)an kısmetiha vekşif anha zulmetes sıhri ve te'siral ayni ya hılalel ukudi ve ya kaşifez zulmi ya allahü ya allahü ya allahü ya keriymü ya keriymü ya keriymü ya zel celali vel ikram"

diyerek dua ederse bi iznillah sihir,nazar vs ortadan kalkar ve kısmeti açılır(KHavaz,191) Arif Pamuk

Deneyin faydasını göreceksiniz arkadaşlar Allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com