Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyü, den, derdine, derman, işte, kurtulmak, sihir

İşte Derdine Derman , Büyü ve Sihir den kurtulmak için .

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Derdine Derman , Büyü ve Sihir den kurtulmak için .

BÜYÜ VE SİHİR NEDİR ?
Büyü, islami ve batıl dinlerde kabul edilen nefse, mantığa ve muhakeme yeteneğine müdahale şeklidirBir çok antik dinlerde dahi nesiller boyu iyi veya kötü anlamda bu gücü kullananlar olmuşturSihir in her uygulamasının altında,büyücünün yada sihiri yapanın, cinler veya ruhaniler ile iş birliği neticesinde bir görev vermesi yatarBaşınıza musallat olan kafir cinler her an ve her saniye sizinle yaşar

BÜYÜ / SİHİR YAPMAK KOLAYMI ?
Evet dini ve inancı bir tarafa koyarak belli okumalar yaparak hali hazırda bekleyen ifrit ve şeytanları başınıza toplamak ve iş birliği yapmak gayet kolaydırİş birliği esnasında onlar bir yandan verirken sizden bir şeyler de götürür,bu kaçınılmazdır

BÜYÜ KELİMESİ NEDİR?
Büyü kelimesi her nekadar kulağa hoş gelmesede diğer manadaki ismi sihirdir,rahmani anlamda müdahale dahi , İlahi Yarabbinin hak ve layık gördüğü oluşuma müdahale etme şeklidirDolayısı ile Tek Yaratıcı ve Tek Karar merci Yaradanda’dırBuna müdahale etmek Yaratıcıya ortak koşmak eş kılmaktırBir çok ayetlerde de belirtildiği gibi,nefsi ile bu işe el atan,yapan ve yaptıran affı telafisi olmayan , kızgın bir ateşe odun taşımaktan başka bir kârı olmaz

BÜYÜ OLAYINDAKİ OLUMSUZLUKLAR/ETKİLER NELERDİR?
Büyücünün yada sihiri yapanın cinleri görevi alarak,kişilere musallat olmasından ibarettirBüyücü başına topladığı cinleri gerek tehdit ile gerekse anlaşma ile insanlara musallat ederCin aldığı görevi yerine getirme adına kişinin hayatını alt üst ederİnancı ve kalbi zayıf kişilere çok daha çabuk etki ederİfrit ve şeytan gücündeki cinler bazen inançlı kişileri dahi yoldan çıkarabilme ve etkileme gücüne sahiptir

HER OLUMSUZ YAŞAM BÜYÜYE BAĞLANIRMI?
Kalbi iman dolu ve Allah a her an yakın olan kul iseniz her olumsuzluğu büyü ve sihre bağlamak kesinlikle yanlıştırAllahüteala “hayırda şer,şerde hayır arayız” demektedirÖnce nefsimizde ve kalbimize bazı şeyleri sorgulamak kulun sorumluluğu ve görevidirEksik olan veya fazla olan nedir diye iç hesaba dönmek esastır

KİŞİ ÜZERİNDEKİ SİHİR VE BÜYÜYE KENDİ ŞİFA BULABİLİRMİ?
Yaratıcı yarattığını en yüksek konforda ve kâinatta eşi benzeri olmayan özellikliklere donatmıştırKul yer yüzünde her zorluk ve derde karşı Yaratıcının verdiği özellikler ile çözüm üreterek zorluklara göğüs germe ve çözüm bulabilme yeteneğine sahiptirBu aşamada KURAN mutlaka rehber edilmelidirİnsanın kendini bilmesi için KURANI bilmesi gerekliBir çok ayetde bu konuda açık mesajlar vardırBüyü musallatının belirtilerini ve iç sıkıntılarını yaşayanlar öncelikle,KURAN ayetlerini okumaya ağırlık vermek zorundadırKuran ayetleri size musallat olan kötü varlıklar için yakıcı ve kavurucu bir zemin hazırlarSiz buna devam ettiğin sürece ya kaçmak yada yanmak zorunda kalırlarOnları rahatsız eden tek şey KURAN daki açık tebliğlerdirBundan çok rahatsız olurlarBu arada okumamanız için de size bir çok vesvese verirlerBurada yapılması gereken ısrarcı ve kararlı olmaktırBazı rahmani güce sahip ilim ehli insanlar ise,yardımlaştığı ruhanileri kişinin üzerinde olan musallatlarla karşı karşıya getirerek bir anlamda güç gösterisi veya anlaşma yolu ile temizlik yapabilirBu nu yapabilecek ilim ehli günümüzde kalmamış dahi olsa,insanlar medet ve çare arayışı ile kapı aşındırmaya devam eder
Evet büyünün yapılması kolaydır fakat ,çözümünü bulmak ciddi anlamda zordurYaradanı anlatan ayet ve duaları çokça okumak(Onlara dinletmek)her zaman için etkili ve kesin bir yöntemdir

DULARDAKİ SÜRE NEDİR?
Ayet ve dualardaki süre ,kalben manevi huzura ulaştığınızı hissettiğiniz ana kadardırOkumalarınızı yatsı namazı sonrası başlamak ve mümkünse sabah ezanına kadar okumak en etkili saatler kabul edilirUnutmayınız ki alemlere en büyük şifa ve rahmet KURAN dadır

BÜYÜ VE SİHİRİ ,NAZARI VE MUSALLATI ALT EDECEK İŞTE KURANDAKİ ŞİFA AYETLERİ
AYETLERİ NASIL OKUMALIYIM ?
Aşağıda sunulan Ayetler kafir varlıklara karşı kavurucu ve öldürücü bir ateş azap hazırlar,bu ayet dizelerinde okuma yaparken,içinize daral gelen ve sıkıntı veren kısmı tekrar etmeniz gerekiyor

Örneğin ; okuma esnasında 4-5 satırlık ararlıkta bir kasvet çöktü, biliniz ki bu ayetler başınızdaki musallatları rahatsız eden ayetlerdirHer varlık her ayetden rahatsız olmaz,veya kasıtlı olarak sesiz kalır,ama ısrarla ve tekrarla okuduğunuzda mutlaka o satır aralığını kefedeceksinizdirKeşfettiğiniz o satırı aralığını ayrı bir şekilde not alarak, her gün en az 2-3 saat tekrar tekrar okumanız gerekiyor(bunda saat ve zaman yoktur her an her saat okunabilir)Kalan ayetleri de okumaya devam etmenizde fayda olacaktır(Genel okumalarınızı yatsı namazından sonra devam edebilirsiniz

Bu şekilde çok ağır ruhi bunalıma ve musallata maruz kalan bir çok kişi normal hayatına dönmüştürTekrar etmek gerekirse şifa kulda değil,Yaradandadır…Dertsiz belasız yaşamlar dileği ile
(İlim sitelerindeki bilgi birikiminizi düşünerek, konuyu fazla dağıtmak ve dataylandırmak istemedim)Sormak istenenleri form sayfalarında bulabilirsiniz
Ayrıca ;
Yatmadan önce en az 1 kez Yasin okunmalıdır
Aşağıda belirtilen ayetlerin tamamını 7 kez suya okuyarak,evinizin kıble kısmından başlayarak üzerine basmadan geriye doğru yürüyerek,cam sil kutusunda büskürtebilirsiniz,bu işlem elbise ve eşyalarında tavan kısımlarda ve her kapı arkası ve eşiğinde yapılmalı bu şekilde daha etkin bir sonuç alacağınıza şüpheniz olmasınWc ve Banyo içerisine uygulamayanız!! Denediğinizde ciddi bir ruhi rahatlığa ulaştığınızı hissedeceksinizdirOkunan suyu Besmele 3 yudumda içmeniz ise,iç temizlik yapacaktırYine okunmuş suyu bir kova su ile karıştırdıktan sonra abdets alarak bu suyu ayak basmayan bir yere dökünüz(Çiçeklik,saksı dibi olabilir)Denemeden yorum yazmayınız

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Kul eûzu bi rabbil felak, Min şerri mâ halak, Ve min şerri gâsikın izâ vekab, Ve min şerrin neffâsâti fîl ukad, Ve min şerri hâsidin izâ hased*(113/1-5)Le terevunnel cahîm*(102/6)Fel yevme lâ yû’hazu minkum fîd yetun ve lâ minellezîne keferû, me’vâkumun nâr, hiye mevlâkum, ve bi’sel masîr*(57/15)Ve mâ lekum lâ tu’minûne billâh, ver resûlu yed’ûkum li tû’minû bi rabbikum ve kad e haze mîsâkakum in kuntum mu’minîn*(57/8)Sebbeha lillâhi mâ fîs semâvâti vel ard, ve huvel azîzul hakîm*(57/1)İnnallâhe rabbî ve rabbikum fa’budûh, hâzâ sırâtun mustakîm*(3/51) Kul etîûllâhe ver resûl, fe in tevellev fe innallâhe lâ yuhibbul kâfirîn*(3/32)Fe emmellezîne keferû fe uazzibuhum azâben şedîden fîd dunyâ vel âhıreti, ve mâ lehum min nâsirîn İnne batşe rabbike le şedîd*(85/12) Fa’âlun limâ yurîd*(85/16) Bel huve kur’ânun mecîd*(85/21) İnnehum yekîdûne keydâ*(86/15) Ve mâ huve bi kavli şeytânin recîm*(81/25) Se urhikuhu saûdâ*(74/17) Se uslîhi sekar*(74/26) Lâ tubkî ve lâ tezer*(74/28)Min kablu huden lin nâsi ve enzelel furkân(furkâne), innellezîne keferû bi âyâtillâhi lehum azâbun şedîd(şedîdun), vallâhu azîzun zuntikâm(zuntikâmin)*(3/4) Ve mâ cealnâ ashâben nâri illâ melâiketen ve mâ cealnâ ıddetehum illâ fitneten lillezîne keferû li yesteykınellezîne ûtûl kitâbe ve yezdâdellezîne âmenû îmânen ve lâ yertâbellezîne ûtûl kitâbe vel mu’minûne, ve li yekûlellezîne fî kulûbihim maradun vel kâfirûne mâzâ erâdallâhu bi hâzâ meselâ, kezâlike yudıllullâhu men yeşâu ve yehdî men yeşâ, ve mâ ya’lemu cunûde rabbike illâ hû, ve mâ hiye illâ zikrâ lil beşer*(74/31)*İnne ledeynâ enkâlen ve cahîmâ*(73/12) Ve ennehu lemmâ kâme abdullâhi yedûhu kâdû yekûnûne aleyhi libedâ*(72/19) Kul innî len yucîrenî minallâhi ehadun ve len ecide min dûnihî multehadâ*(72/22) İllâ belâgan minallâhi ve risâlâtih, ve men ya’sıllâhe ve resûlehu fe inne lehu nâre cehenneme hâlidîne fîhâ ebedâ*(72/23) Fe bi eyyi âlâi rabbikumâ tukezzibân*(55/13) Se nefrugu lekum eyyuhes sekalân*(55/31) Yurselu aleykumâ şuvâzun min nârin ve nuhâsun fe lâ tentesırân*(55/35)ve ukbel kâfirînen nâr Kul lillezîne keferû se tuglebûne ve tuhşerûne ilâ cehennem, ve bi’sel mihâd*(3/12)Ve yevme yu’radullezîne keferû alen nâr, ezhebtum tayyibâtikum fî hayâtikumud dunyâ vestemta’tum bihâ fel yevme tuczevne azâbel hûni bi mâ kuntum testekbirûne fîl ardı bi gayril hakkı ve bi mâ kuntum tefsukûn*(46/20) Kâle innemel ilmu indallâhi ve ubelligukum mâ ursiltu bihî ve lâkinnî erâkum kavmen techelûn*(46/23) Ve lekad ehleknâ mâ havlekum minel kurâ ve sarrafnel âyâti leallehum yerciûn*(46/27)Ve yevme yu’redullezîne keferû alen nâr(nâri),e leyse hâzâ bil hakk(hakkı), kâlû belâ ve rabbinâ, kâle fe zûkûl azâbe bi mâ kuntum tekfurûn(tekfurûne)*(46/34) Ve lâ entum âbidûne mâ a’bud Lekum dînukum ve liye dîn*(109-5-6) Kul eûzu bi rabbin nâs, Melikin nâs, İlâhin nâs, Min şerril vesvâsil hannâs, Ellezî yuvesvisu fî sudûrin nâs, Minel cinneti ven nâs*(114/1-6) Kul eûzu bi rabbil felak, Min şerri mâ halak, Ve min şerri gâsikın izâ vekab, Ve min şerrin neffâsâti fîl ukad, Ve min şerri hâsidin izâ hased*(113/1-5)
Le terevunnel cahîm*(102/6)
Fel yevme lâ yû’hazu minkum fîd yetun ve lâ minellezîne keferû, me’vâkumun nâr, hiye mevlâkum, ve bi’sel masîr*(57/15)
Ve mâ lekum lâ tu’minûne billâh, ver resûlu yed’ûkum li tû’minû bi rabbikum ve kad e haze mîsâkakum in kuntum mu’minîn*(57/8)
Sebbeha lillâhi mâ fîs semâvâti vel ard, ve huvel azîzul hakîm*(57/1)
İnnallâhe rabbî ve rabbikum fa’budûh, hâzâ sırâtun mustakîm*(3/51)
Kul etîûllâhe ver resûl, fe in tevellev fe innallâhe lâ yuhibbul kâfirîn*(3/32)
Fe emmellezîne keferû fe uazzibuhum azâben şedîden fîd dunyâ vel âhıreti, ve mâ lehum min nâsirîn
İnne batşe rabbike le şedîd*(85/12)
Fa’âlun limâ yurîd*(85/16)
Bel huve kur’ânun mecîd*(85/21)
İnnehum yekîdûne keydâ*(86/15)
Ve mâ huve bi kavli şeytânin recîm*(81/25)
Se urhikuhu saûdâ*(74/17)
Se uslîhi sekar*(74/26)
Lâ tubkî ve lâ tezer*(74/28)
Min kablu huden lin nâsi ve enzelel furkân, innellezîne keferû bi âyâtillâhi lehum azâbun şedî, vallâhu azîzun zuntikâm*(3/4)
Ve mâ cealnâ ashâben nâri illâ melâiketen ve mâ cealnâ ıddetehum illâ fitneten lillezîne keferû li yesteykınellezîne ûtûl kitâbe ve yezdâdellezîne âmenû îmânen ve lâ yertâbellezîne ûtûl kitâbe vel mu’minûne, ve li yekûlellezîne fî kulûbihim maradun vel kâfirûne mâzâ erâdallâhu bi hâzâ meselâ, kezâlike yudıllullâhu men yeşâu ve yehdî men yeşâ, ve mâ ya’lemu cunûde rabbike illâ hû, ve mâ hiye illâ zikrâ lil beşer*(74/31)
İnne ledeynâ enkâlen ve cahîmâ*(73/12)
Ve ennehu lemmâ kâme abdullâhi yedûhu kâdû yekûnûne aleyhi libedâ*(72/19)
Kul innî len yucîrenî minallâhi ehadun ve len ecide min dûnihî multehadâ*(72/22)
İllâ belâgan minallâhi ve risâlâtih, ve men ya’sıllâhe ve resûlehu fe inne lehu nâre cehenneme hâlidîne fîhâ ebedâ*(72/23)
Fe bi eyyi âlâi rabbikumâ tukezzibân*(55/13)
Se nefrugu lekum eyyuhes sekalân*(55/31)
Yurselu aleykumâ şuvâzun min nârin ve nuhâsun fe lâ tentesırân*(55/35)
ve ukbel kâfirînen nâr Kul lillezîne keferû se tuglebûne ve tuhşerûne ilâ cehennem, ve bi’sel mihâd*(3/12)
Ve yevme yu’radullezîne keferû alen nâr, ezhebtum tayyibâtikum fî hayâtikumud dunyâ vestemta’tum bihâ fel yevme tuczevne azâbel hûni bi mâ kuntum testekbirûne fîl ardı bi gayril hakkı ve bi mâ kuntum tefsukûn*(46/20)
Kâle innemel ilmu indallâhi ve ubelligukum mâ ursiltu bihî ve lâkinnî erâkum kavmen techelûn*(46/23)
Ve lekad ehleknâ mâ havlekum minel kurâ ve sarrafnel âyâti leallehum yerciûn*(46/27)
Ve yevme yu’redullezîne keferû alen nâr, e leyse hâzâ bil hakk, kâlû belâ ve rabbinâ, kâle fe zûkûl azâbe bi mâ kuntum tekfurûn*(46/34)
Ve lâ entum âbidûne mâ a’bud Lekum dînukum ve liye dîn*(109-5-6)
Kul eûzu bi rabbin nâs, Melikin nâs, İlâhin nâs, Min şerril vesvâsil hannâs, Ellezî yuvesvisu fî sudûrin nâs, Minel cinneti ven nâs*(114/1-6)
Kul eyyu şey’in ekberu şehâdeh, kulillâhu şehîdun, beynî ve beynekum ve ûhiye ileyye hâzâl kur’ânu li unzirekum bihî ve men belag, e innekum le teşhedûne enne meallâhi âliheten uhrâ, kul lâ eşhed, kul innemâ huve ilâhun vâhidun ve innenî berîun mimmâ tuşrikûn(tuşrikûne)*6/19

Vellezîne kezzebû bi âyâtinâ yemessuhumul azâbu bimâ kânû yefsukûn*(6/49)

Ve huvel kâhiru fevka ibâdihî ve yursilu aleykum hafazah, hattâ izâ câe ehadekumul mevtu teveffethu rusulunâ ve hum lâ yuferritûn(yuferritûne)*(6/61)
Kul huvel kâdiru alâ en yeb’ase aleykum azâben min fevkıkum ev min tahti erculikum ev yelbisekum şiyean ve yuzîka ba’dakum be’se ba’d, unzur keyfe nusarrıful âyâti leallehum yefkahûn*(6/65)
Ve men azlemu mimmenifterâ alâllâhi keziben ev kâle ûhıye ileyye ve lem yûha ileyhi şey’un ve men kâle seunzilu misle mâ enzelallâh, ve lev terâ iziz zâlimûne fî gamerâtil mevti vel melâiketu bâsitû eydîhim, ahricû enfusekum, el yevme tuczevne azâbel hûni bimâ kuntum tekûlûne alâllâhi gayrel hakkı ve kuntum an âyâtihi testekbirûn *(6/93)

Ve cealû lillâhi şurekâel cinne ve halakahum ve harakû lehu benîne ve benâtin bi gayri ilm, subhânehu ve teâlâ ammâ yasifûn*(6/100)

Zâlikum fe zûkûhu ve enne lil kâfirîne azâben nâr* ( 8/14)

Ve iz yemkuru bikellezîne keferû li yusbitûke ev yaktulûke ev yuhricûk ve yemkurûne ve yemkurullâh, vallâhu hayrul mâkirîn*(8/30)

Ve mâ kâne salâtuhum indel beyti illâ mukâen ve tasdiyeh, fe zûkûl azâbe bimâ kuntum tekfurûn*(8/35)

Ve lev terâ iz yeteveffellezîne keferûl melâiketu yadrıbûne vucûhehum ve edbârehum, ve zûkû azâbel harîk* ( 8/50)

Yevme yuhmâ aleyhâ fî nâri cehenneme fe tukvâ bihâ cibâhuhum ve cunûbuhum ve zuhûruhum, hâzâ mâ keneztum li enfusikum fe zûkû mâ kuntum teknizûn(teknizûne)*(9/35)

Bel kezzebû bis sâati ve a’tednâ li men kezzebe bis sâati saîrâ * (25/11)

İzâ raethum min mekânin baîdin semiû lehâ tegayyuzan ve zefîrâ * ( 25/12)

Ve izâ ulkû minhâ mekânen dayyıkan mukarrenîne deav hunâlike subûrâ * ( 25/13)

Se uslîhi sekar *( 74/26)

İnnellezîne keferû bi âyâtinâ sevfe nuslîhim nâra, kullemâ nadicet culûduhum beddelnâhum culûden gayrehâ li yezûkûl azâb innallâhe kâne azîzen hakîmâ *(4/56)
Telfehu vucûhehumun nâru ve hum fîhâ kâlihûn *(23/104)
Yevme nekûlu li cehenneme helimtele’ti ve tekûlu hel min mezîdin*(50/30)

Vet tûriVe kitâbin mestûrin Vel beytil ma’mûri Ves sakfil merfûiVel bahril mescûri
İnne azâbe rabbike le vâkı’unMâ lehu min dâfiin Yevme yude’ûne ilâ nâri cehenneme de’â Hâzihin nârulletî kuntum bihâ tukezzibûn Islevhâ fasbirû ev lâ tasbirû sevâun aleykum, innemâ tuczevne mâ kuntum ta’melûn*(52-Tûr-1-16)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com