Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozma, çok, sihir, özel

Çok Çok Özel Bir Sihir Bozma

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sam1 Nickli Üyeden Alıntı

selam HAVAS HOCAM yanlis sordum galiba tüm islemleri yaptiktan sonra yani 3 aytel kürsü ve 11 ihlas , 3 felak ve 3 nas suresinden okunacak Tebbet suresini uygulanacak sekilde yani tarif ettigin gibi ayni,
bu Tebbet suresi bu yöntemle galiba bir kere okunacak,birde bu yöntemi büyü batil olmasi icin her 3 günde bir yapsak zarari dokunurmu,cünkü karsi tarafin büyüyü ne zaman tazeledigi ve okudugu bilmedigim icin, kusura bakma HAVAS HOCAM; senide bu sorumla yordum,amacim yanlis yapmak istemedigim icin, ALLAH senden kat kat razi olsun ,senin sayende kardeslerimiz dertlerinden kurtulacak insallah,saygilar

sizdende Allah cc razı olsun
dediğiniz doğru
3 günde yada haftada bir kerede tekrar edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

selam HAVAS HOCAM yanlis sordum galiba tüm islemleri yaptiktan sonra yani 3 aytel kürsü ve 11 ihlas , 3 felak ve 3 nas suresinden okunacak Tebbet suresini uygulanacak sekilde yani tarif ettigin gibi ayni,
bu Tebbet suresi bu yöntemle galiba bir kere okunacak,birde bu yöntemi büyü batil olmasi icin her 3 günde bir yapsak zarari dokunurmu,cünkü karsi tarafin büyüyü ne zaman tazeledigi ve okudugu bilmedigim icin, kusura bakma HAVAS HOCAM; senide bu sorumla yordum,amacim yanlis yapmak istemedigim icin, ALLAH senden kat kat razi olsun ,senin sayende kardeslerimiz dertlerinden kurtulacak insallah,saygilar
sam1 Nickli Üyeden Alıntı

selam HAVVASUL_ESRAR kardes ben sunu sormak istedim tebbet surei bu sekilde bir kere okumakmi gerekiyoryada eklenecek bir
sey varmisaygilar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bu formülü Osmanlıca bir kitaptan çıkardım
Fazla konuşmadan bu güzel formülü sizlerle paylaşayım
Kitapta yazanlar aynen şöyledir…

Sihir bozmak için mücerreptir hiç böyle deva olmaz gaflet olunmaya

3 ayetel kürsi 11 ihlas 3 felak, 3 nas ı sabah namazından sonra kimseye
Söylemeden okuya

Ama ‘’ kul euzu birabbil felak, euzu birabbil felak’’ deyip ahirine varıncaya kadar okuya
Ve dahi ‘’ kul euzu birabbin nas, euzu birabbin nas’’ deyip ahirine kadar okuya
Ve ama en başta euzu besmele çekip her sure başında besmelei şerif okuya

Ve tebbet okuya şöyleki:
Bismillahirrahmanirrahim
tebbet yeda deyip sağ ayağını yere vura
Ebi lehebiv ve teb deyip sağ ayağını yere vura
Ma ağna anhü deyip sağ ayağını yere vura
Malühü vema keseb deyip sağ ayağını yere vura
Seyasla naran zate leheb deyip sağ ayağını yere vura
Vemraetüh, hamaletel hatab deyip sağ ayağını yere vura
Fi cidiha hablüm min mesed deyip sağ ayağını yere vura

inşallahü teala çok faydasını görürsünüz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com