![]() |
Çok Çok Özel Bir Sihir Bozma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Çok Özel Bir Sihir Bozmasam1 Nickli Üyeden Alıntı selam HAVAS HOCAM yanlis sordum galiba tüm islemleri yaptiktan sonra yani 3 aytel kürsü ve 11 ihlas , 3 felak ve 3 nas suresinden okunacak Tebbet suresini uygulanacak sekilde yani tarif ettigin gibi ayni, bu Tebbet suresi bu yöntemle galiba bir kere okunacak,birde bu yöntemi büyü batil olmasi icin her 3 günde bir yapsak zarari dokunurmu,cünkü karsi tarafin büyüyü ne zaman tazeledigi ve okudugu bilmedigim icin, kusura bakma HAVAS HOCAM; senide bu sorumla yordum,amacim yanlis yapmak istemedigim icin, ALLAH senden kat kat razi olsun ,senin sayende kardeslerimiz dertlerinden kurtulacak insallah,saygilar sizdende Allah c ![]() ![]() dediğiniz doğru ![]() 3 günde yada haftada bir kerede tekrar edebilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Çok Özel Bir Sihir Bozmaselam HAVAS HOCAM yanlis sordum galiba tüm islemleri yaptiktan sonra yani 3 aytel kürsü ve 11 ihlas , 3 felak ve 3 nas suresinden okunacak Tebbet suresini uygulanacak sekilde yani tarif ettigin gibi ayni, bu Tebbet suresi bu yöntemle galiba bir kere okunacak,birde bu yöntemi büyü batil olmasi icin her 3 günde bir yapsak zarari dokunurmu,cünkü karsi tarafin büyüyü ne zaman tazeledigi ve okudugu bilmedigim icin, kusura bakma HAVAS HOCAM; senide bu sorumla yordum,amacim yanlis yapmak istemedigim icin, ALLAH senden kat kat razi olsun ,senin sayende kardeslerimiz dertlerinden kurtulacak insallah,saygilar sam1 Nickli Üyeden Alıntı selam HAVVASUL_ESRAR kardes ben sunu sormak istedim tebbet surei bu sekilde bir kere okumakmi gerekiyor ![]() sey varmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Çok Özel Bir Sihir BozmaBu formülü Osmanlıca bir kitaptan çıkardım Fazla konuşmadan bu güzel formülü sizlerle paylaşayım Kitapta yazanlar aynen şöyledir… ![]() Sihir bozmak için mücerreptir hiç böyle deva olmaz gaflet olunmaya 3 ayetel kürsi 11 ihlas 3 felak, 3 nas ı sabah namazından sonra kimseye Söylemeden okuya Ama ‘’ kul euzu birabbil felak, euzu birabbil felak’’ deyip ahirine varıncaya kadar okuya Ve dahi ‘’ kul euzu birabbin nas, euzu birabbin nas’’ deyip ahirine kadar okuya Ve ama en başta euzu besmele çekip her sure başında besmelei şerif okuya Ve tebbet okuya şöyleki: Bismillahirrahmanirrahim tebbet yeda deyip sağ ayağını yere vura Ebi lehebiv ve teb deyip sağ ayağını yere vura Ma ağna anhü deyip sağ ayağını yere vura Malühü vema keseb deyip sağ ayağını yere vura Seyasla naran zate leheb deyip sağ ayağını yere vura Vemraetüh, hamaletel hatab deyip sağ ayağını yere vura Fi cidiha hablüm min mesed deyip sağ ayağını yere vura inşallahü teala çok faydasını görürsünüz |
![]() |
![]() |
|