![]() |
Böbrek Tava |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrek TavaMALZEMELER 12 Kuzu Böbreği (yağları temizlenmiş) 1 Su Bardağı Rafine Yağ 2 Çorba Kaşığı Tereyağ 1/2 Su Bardağı Un 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber HAZIRLANIŞI Yapımı son derece kolay olan böbrek tavayı giriş yemeği yada baş yemek olarak servis edebilirsiniz ![]() ![]() Böbrekleri ortadan hafifçe yardıktan sonra tuzunu ve biberini ekip una bulayınız ![]() Orta boy bir tavada rafine yağı kızdırınız ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı tavada, orta ateşte, tereyağı eritiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|