![]() |
Pişirmenin incelikleri, püf noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pişirmenin incelikleri, püf noktalarıPişirmenin incelikleri, püf noktaları Omletleriniz yeterince kabarmıyor, sarımsak doğradıktan sonra kokusu ellerinizden çıkmıyor mu? Fırında tavuk yapınca üzeri istediğiniz gibi kızarmıyor mu? Kurabiyeleriniz biraz bayatlayınca onları çöpe atmak istemiyor ama ne yapacağınızı da bilemiyor musunuz? Kekiniz kalıbından düzgün çıkmıyor ve bütün emekleriniz boşa mı gidiyor ![]() ![]() ![]() Bu püf noktalar sayesinde artık dert etmenize gerek yok! Kızartma yağını bir kaç kez kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun ![]() ![]() Yeni bir tava satın aldığınızda ilk önce içinde bir miktar sirke kaynatın ![]() ![]() Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|