![]() |
Pırasa Dolması - Zübeyde Hanım'ın Mutfağı: İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pırasa Dolması - Zübeyde Hanım'ın Mutfağı: İstanbulPırasa Dolması - Zübeyde Hanım'ın Mutfağı: İstanbul Pırasa Dolması - Zübeyde Hanım'ın Mutfağı: İstanbul Mazlemeler: Yarım kg orta yağlı kuzu ve dana eti karışımı (makinede 1 kez çekilmiş) 2 kuru soğan 1 kase pirinç 2 kaşık domates salçası Karabiber Pul biber Kimyon Sıvıyağ – Tuz Yapılşı: Pırasaların baş kısımlarındaki beyaz yerleri haşlansa da sert olduğundan, her birinden 3 parmak kalınlığında kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|