> Naneli Köfte (4 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Naneli Köfte (4 Kişilik)MALZEMELER 1 Küçük Soğan 2-3 Dilim Bayat Ekmek İçi 1/2 Kg Kıyma 2 ÇorbaKaşığı Kurunane 3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 2 Çorba Kaşığı Salça Yeterince Tuz HAZIRLANIŞI Soğanı rendeleyip ıslatılmış bayat ekmek içi, 1 çorba kaşığı kuru nane, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, tuz ve kıymayla birlikte yoğurun ![]() Hazırladığınız köfte harcından minik toplar halinde köfteler hazırlayın ![]() 2 çorba kaşığı sıvıyağda salçayı ezin Biraz su ekleyin Su kaynayınca köfteleri ilave edin Biraz daha su ekleyip 15-20 dakika pişirin (tenceredeki su köfteleri örtecek kadar olmalı)Üzerine kuru nane serpin ve sıcak olarak servis yapın
|
|
|
|