|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
>, dolması, kişilik, patlıcan, zeytinyağlı |
![]() |
> Zeytinyağlı Patlıcan Dolması (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Zeytinyağlı Patlıcan Dolması (5 Kişilik)MALZEMELER 1 kg patlıcan 250 g pirinçten hazırlanmış zeytinyağlı dolma harcı 1/2 çay k ![]() 1/4 su bardağı zeytinyağı 200 g konkase domates 1/2 çay k ![]() 1/2 su bardağı su HAZIRLANIŞI Patlıcanları baş tarafından kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolma içini, kapak için bir boşluk bırakarak, patlıcanların içine doldurun ![]() ![]() Tencerenin altına harcı hazırlarken ayırdığınız maydanoz, nane ve dereotu saplarını yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|