![]() |
> Tavuklu Kadayıf Dolması (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Tavuklu Kadayıf Dolması (6 Kişilik)MALZEMELER 300 gr Tel Kadayıf 1/2 Tavuk Göğsü 4 Yemek Kaşığı İrmik 3 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 Su Bardağı Ceviz 2 Su Bardağı Süt ŞERBET MALZEMESİ 3 Su Bardağı Toz Şeker 3 Su Bardağı Su 1 Çay Kaşığı Limon Suyu HAZIRLANIŞI Tavuk göğsünü tuzsuz, sade haşlayın ![]() ![]() ![]() Kadayıftan bir miktar kopararak tabağa yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su ve şekeri birlikte kaynatın ve şerbeti limonla kestirip, soğuması için bırakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|