![]() |
> Hamsili Pilav (8-10 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Hamsili Pilav (8-10 Kişilik)MALZEMELER 500 gr Baldo Pirinç 800 gr Temizlenmiş ve KıIçığı Alınmış Hamsi 100 gr Tereyağı 1 Kahve Fincanı Kuş Üzümü 1 Kahve Fincanı Dolmalık Fıstık 1 Soğan 1 Domates 3 Su Bardağı Et Suyu 1 Dal Maydanoz 1 Dal Dereotu 1 Dal Taze Nane Tuz, Karabiber, Yenibahar HAZIRLANIŞI Pirinci ilik tuzlu suda 30 dakika beketin ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını tencerede eritip soğanı pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamsilerin yarısını yağlanmış tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|