![]() |
> Ciğer Pakistan Usulü (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Ciğer Pakistan Usulü (4 Kişilik)MALZEMELER 750 gr Kuzu Ciğeri (ince dilimlenmiş) 4 Diş Sarmısak (dövülmüş) 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Pul Kırmızı Biber 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Limonun Suyu 1/4 Su Bardağı Tereyağ HAZIRLANIŞI Her ciğer dilimini uzunlamasına ikiye kesip bir kenara koyunuz ![]() Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul kırmızı biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırdıktan sonra, ciğerleri bu kaba koyarak 1 saat kadar bekletiniz ![]() Büyük bir tavada tereyağını orta ateşte eritip ciğer dilimlerini 4-6 dakika, sık sık çevirerek kızartınız ![]() |
![]() |
![]() |
|