![]() |
> Patlıcanlı Profiterol (3 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Patlıcanlı Profiterol (3 Kişilik)MALZEMELER Profiterol Hamuru İçin: 1 Su Bardağından İki Parmak Az Su 1 Su Bardağı Un 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Adet Yumurta 1 Çay Kaşığı Tuz İçi İçin: 1 Adet Patlıcan 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Tereyağı HAZIRLANIŞI Profiterol hamuru için,suyla tereyağını kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağladığınız tepsiye hamuru krema sıkacağı ile sıkın ![]() ![]() ![]() İçi için öncelikle patlıcanları közleyin ve kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|