> Muzlu üçgen pasta |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Muzlu üçgen pastaMALZEMELER 2 PAKET ETİ BURÇAK BİSKÜVİ 2 ADET MUZ YARIM LİTRE SÜT YARIM PAKET SANA 6 ÇORBA KAŞIĞI UN 1 SU BARDAĞI ŞEKER 1 PAKET VANİLYA HAZIRLANIŞI SÜT, SANA , UN, ŞEKER, VANİLYA KOYU KIVAMA GELENE KADAR OCAKTA PİŞİRİLİR VE SOĞUMAYA BIRAKILIR DİĞER TARAFTAN UZUN BİR TEPSİYE NAYLON POŞET KESİLİP KOYULUR VE BİSKÜVİLER DİZİLİR HER KATA HAZIRLANAN SOSTANKONULUR EN SON BİSKÜVİ SIRASINA İKİ ADET MUZ KONULARAKNAYLON KAPATILIP BİSKÜVİLER BİRBİRİNE YAPIŞTIRILIR ![]() NAYLON AÇILIR VE KALAN SOS BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE TAMAMEN YAYILIR NAYLONU TEKRAR KAPATIP DOLAPTA 2-3 SAAT BEKLETİLİR
|
|
|
|