Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, muzlu, rulolu, tatli

> Muzlu Rulolu Tatli

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Muzlu Rulolu Tatli



MALZEMELER
1 KG SÜT
8 ÇORBA KAŞIGI ŞEKER
4 ÇORBA KAŞIGI UN
1 PAKET MARGARİN
1 YUMURTA
2 PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ
1 ADET MUZ

HAZIRLANIŞI
1 KG SÜTÜN İÇİNE 1 YUMURTA VE 8 ÇORBA KAŞIGI ŞEKERİ İLAVE EDİP MİKSERLE ÇIRPIN TENCEREDE 1 PAET YAĞI ERİTİP 4 ÇORBA KAŞIGI UNU İLAVE EDEREK BİRAZ KAVURUN SONRA SUTLÜ KARIŞIMI İLAVE EDİP MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİN PİŞİRDİKTEN SONRA MİKSERLE 10 DAKİKA KADAR ÇIRPIN
2 PAKET BİSKÜVİYİ MİKSERLE TOZ HALİNE GETİRİP, DİKDÖRTGEN FIRIN TEPSİSİNİN YÜZEYİNE İYİCE SERİN HAZIRLADIGINIZ PUDİNGİ YAVAŞCA USTÜNE BISKÜVİLERİ KAPATACAK ŞEKİLDE DÖKUN 1,5 - 2 SAAT BUZDOLABINDA BEKLESİN ÇIKARDIKTAN SONRA DORT PARMAK KALINLIGINDA ŞERİTLER HALİNDE KESİNARASINA BIR DİLİM MUZ KOYARAK RULO BİÇİMİNDE KATLAYARAK SERVİS TABAGINA ALIN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.