![]() |
Fesleğen soslu sebzeli biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesleğen soslu sebzeli biftekKAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: 20 dk Malzemeler: 4 dilim eşit büyüklükte biftek 7-8 dal taze soğan 1 kg patates 500 gr brokoli 1 çay kaşığı karbonat Yarım kahve fincanı zeytinyağı 1 çay bardağı sıcak su 4-5 çorba kaşığı krem peynir 1 su bardağı kırmızı şarap 1 çorba kaşığı su Tuz, karabiber Sos için: 1 demet fesleğen 6 ceviz içi 1 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı limon suyu 6 diş sarımsak 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Patatesleri soyup bıçakla küçük top şeklinde kesin ![]() ![]() ![]() * Taze soğanları temizleyip üç parçaya kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hazırladığınız et sarmaları cam kaba dizin ve üzerlerine fırçayla zeytinyağı sürün ![]() ![]() ![]() * Fesleğenleri temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() * Hazırladığınız patates ve brokoliyi servis tabağına değişimli olarak dizin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|