![]() |
File Kervan Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() File Kervan Bonfile![]() =MALZEMELER= 800gr ![]() 200 gr ![]() 100 gr ![]() 300 gr ![]() 100 gr ![]() 50 gr ![]() 50 gr ![]() 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 adet ince ince dogranmış soğan =hazırlanışı= İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarip, pişirin ![]() kapta çam fistığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin ![]() edin ![]() ![]() Hazırladıgınız karışıma, baharatini da kattiktan sonra, pişmiş bonfilenin üzerine dökün ![]() ![]() Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun ![]() |
![]() |
![]() |
|