Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekmeği, tarifi

Ev Ekmeği - Ev Ekmeği Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ev Ekmeği - Ev Ekmeği Tarifi

özellikle bayan arkadaşlar (ben erkeğim) size evde yapabileceğiniz ekmek tarifinde bulunmak istiyorum ama bu ekmek sizin marketten aldıgınız ekmek gibi değil söleyim

mazemeler :

250 gram süzme yoğurt

1 adet yumurta

şeker

250 gram un

1 paket kabartma tozu

10 gram tuz

Yapılışı:

Süzme yoğurt, yumurta, bir tutam şeker, 10 gr tuz, un ve kabartma tozunu robotta karıştırın

Hamuru, unlu tezgahta 24 cm çapında daire şekline getirin Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin

Üzerini, 3 defa enine, 3 defa boyuna çizin 16 parçaya bölün 200o C ısıtılmış fırının ikinci rafında 15 dakika pişirin

Afiyet olsun

annem yapıyor bunun gibi bişey oluyo tabi anneme bende yardım ediyorum pek çok kere çok seviyorum bu ekmeği yaklaşık fotorafı bu herzaman bu kadar iyi olmuyo bazen azıcık yanıyor kenarından ucundan filan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com