Pirinçli Balık (4 Kişilik) Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pirinçli Balık (4 Kişilik) TarifiMALZEMELER Yarım Palamut 1 Çay Bardağı Pirinç 1/2 Su Bardağı Su 10 Mantar 1/2 Su Bardağı Kereviz Sapı 1 Domates 3 Yeşil Biber 3-4 Dal Dereotu 1 Çay Kaşığı Fesleğen Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI Pirinçleri tuzlu suda haşlayın Haşlama suyunda bir müddet bekledikten sonra süzün![]() Balığı temizleyin ve ikiye keserek az suda haşlayın Kereviz saplarını temizleyip sivri biberle birlikte ince ince doğrayın Mantarları ikiye kesin domatesi küp şeklinde doğrayın![]() Yayvan bir tencereye balığı dizin Üzerine pirinç, mantar, domates ve diğer malzemeleri yerleştirin Tencerenin ağzını kapatıp 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın
|
|
|
|