![]() |
Kraliçenin volovanı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kraliçenin volovanı TarifiMALZEMELER 6-8 kişi için ¾ su bardağı haşlanmış ince doğranmış mantar ¾ su bardağı haşlanmış tavuk göğsü 1 ½ su bardağı tavuk suyu 1 kahve fincanı ve 1 tatlı kaşığı un az tuz 1 çorba kaşığı tereyağı 1 kahve fincanı beyaz şarap az karabiber Volovanı için: Föyöte hamuru 1 yumurta HAZIRLANIŞI Hazırlanmış föyöte hamurunun alt ve üstüne un serperek merdane ile yaklaşık 2 mm kalınlığında düzgünce açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orta ateşte bir tencereye yağı koyup kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|