![]() |
Bir Sevda Masalı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Bir Sevda Masalı.."Sana mucizeler vaadedemem ama, mucize aratmayacak kadar çok sevebilirim seni" Bir sevda masalı bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni sevdiğimde, aklım hür bir çocuktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana dair ilk cümlem -korkuyorum senden- di ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşamıyordum, anlatamıyordum, dinleyemiyordum, dizginleyemiyordum duygularımı, içimde deli bir nehir gibi çağlayan aşkı tutamıyordum ![]() ![]() ![]() Yapamadığım çok şey vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana mucizeler vaadetmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sana Mucizeler Vaadedemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir mucize arar gibiydin seni tanıdığımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle çok kırılmıştın ki, korkuyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hiç pişman olmadım sonrasında ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten aşk vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben sana, Mavi bir MaSaL yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkularını silerken senin, esiri oldum mavinin "Sana mucize vaadetmiyorum; ama mucize aratmayacak kadar seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Sana dair anlatılacak o kadar çok şey var ki aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık senli zamanlarıma "yıllardır" diyebilmenin mutluluğu da eklendi senli mutluluklarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdiki zamanım da çok büyük bir sevdayı ![]() ![]() ![]() Bir sevda masalı bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() rica ederim sevgili puslu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RaHaTSiZ
|
![]() Gerçekten bir MaSaL yazılabiliyordu bir hayattan ![]() ![]() ![]() ~~ ßunu yazmak Senin hünerine kaLmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|