![]() |
Erzurum Çorbası - Erzurum Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzurum Çorbası - Erzurum Çorbası TarifiErzurum Çorbası - Erzurum Çorbası Hazırlanışı Malzemeler : (6 kişi için) 300 gr Kıyma 1 çay bardağı Yıldız Şehriye 1 adet Kuru Soğan, 1 Kase Yoğurt 1 yemek kaşığı Salça 2 diş Sarımsak 1 yemek kaşığı Tereyağ Nane, Kara Biber, Pul Biber, Tuz Hazırlanışı : Kıymayı tuz karabiber ve rendelenmiş soğanla yoğurun ![]() ![]() İki kaşık salça ve bir lt ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta hazıırladığınız sarmısaklı yoğurdu karıştıra karıştıra tencereye ekleyip ateşten alın ![]() Servis yaparken tereyağında kızdırılmış pul biber ve nane karışımını üzerine gezdirin ![]() |
![]() |
![]() |
|