Sebzeli Kebab - Sebzeli Kebab Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Kebab - Sebzeli Kebab TarifiSebzeli Kebab - Sebzeli Kebab Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) 750 gr Kuşbaşı Et 2 adet Kereviz 1 adet Patates 3 adet Havuç 3 adet Çarliston Biber 1 çay bardağı Konserve Bezelye 10-15 adet haşlanmış Mantar ½ Kg Domates 5 dal Brokoli Kızartmak için SıvıYağ Tuz, 1 tatlı kaşığı Kekik ve Kara Biber Hazırlanışı : Etleri tuzlu suda haşlayıp, suyunu süzün Patates, havuç ve kerevizi küp doğrayın Biberleri üç parçaya bölün Ayrı bir yerde tavaya sıvıyağ koyun Doğradığınız sebzeleri yağda kavurun Sebzeleri fırın tepsisinin yarısına yerleştirin Bezelye, mantar ve brokolileri de ekleyin Sebzelerin yanına etleri alın Tane karabiber, tuz ve kekiği de serpin Yemeğin üzerine rendelenmiş domatesi yayın 180 derece fırında 20 dakika pişirin
|
|
|
|