![]() |
Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kış Türlüsü - Kış Türlüsü TarifiKış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi Malzemeler : (6 kişi için) ½ Kg Kuşbaşı Et 4 adet Pırasa 4 adet Patates 4 adet Havuç 1 adet Kereviz 2 adet Kuru Soğan 1 yemek kaşığı Sıvıyağ 1 yemek kaşığı Salça 1 Bardak Sıcak Su Tuz, Kara Biber Hazırlanışı : Yağı tencereye koyup üzerine eti ve doğranmış soğanı ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuz ve karabiber koyup karıştırın ![]() ![]() ![]() Kısık ateşte pişirilen yemek daha lezzetli olur |
![]() |
![]() |
|