Mousse Kup - Mousse Kup Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mousse Kup - Mousse Kup TarifiMousse Kup - Mousse Kup Tarifi Malzemeler: 1 paket Dr Oetker Çikolatalı Mousse2,5 çay bardağı soğuk süt 1 poşet Dr Oetker Krem Şanti2 çay bardağı soğuk süt 2 tatlı kaşığı nescafe 2 yemek kaşığı rom 50 g bitter çikolata Hazırlanışı: Çikolatalı mousse’u 2,5 çay bardağı soğuk süt ile 5 dakika çırpın 7-8 adet kaseye paylaştırın 2 çay bardağı soğuk sütün içine nescafe, rom ve krem şantiyi ekleyip 2-3 dakika çırpın Krema torbasına alıp mousse’ların üzerine şekilli sıkın Çikolatayı benmari usulü eritin Yağlı kağıttan huni yapın ve içine çikolatayı doldurun Ucunu makasla kesin Alüminyum folyo üzerine değişik şekiller sıkıp buzdolabında 20 dakika bekletin Şekilli çikolataları alüminyum folyodan dikkatli ayırın ve kadehleri süsleyin Soğuk servis yapın
|
|
|
|