Beşamel soslu, sucuklu fırın makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşamel soslu, sucuklu fırın makarna malzemeler:
bu arada bir tavaya 3 yemek kaşığı margarini koyup kızdırın yağ kızınca unu ekleyip kokusu gidene kadar kavurun en son 3 su bardağı süt devamlı karıştırarak azar azar ekleyin süt yoğunlaşana kadar (ara sıra karıştırarak) kaynatın [*]tenceredeki su kaynayınca tuzu ve makarnaları ekleyin makarnalar yumuşayana kadar pişirin pişince süzüp geniş bir kaseye alın beşamel sosu ekleyip karıştırın kaşar rendesinin yarısını ve bir yumurtayı ekleyip tekrar karıştırın en son hafif kızartılmış sucukları ekleyin [*]tüm karışımı kaba dökün üzerine kalan kaşar rendesini serpin en üste halka halka doğranmış domatesleri dizin 175C fırında pişirin
|
|
|
|