![]() |
Karides Plaki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karides Plaki"Karidesleri tuzlu ve sirkeli suda 7-8 dakika haşlayın, doğranmış domatesleri ve sarımsakları katıp 3-4 dakika daha pişirin ![]() ![]() ![]() Malzemeler: 1/2 kg ![]() 2 yemek kasığı sirke 2 orta boy soğan 2 diş sarımsak 1 havuç 1 büyük patates 1 büyük domates 1 çay bardağı sıvıyağ 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz tuz Yapılışı 1-Karidesleri tuzlu ve sirkeli suda 7-8 dakika haşlayın ![]() 2-Ince doğranmış soğan ve verevine doğranmış havuçları, sıvı yağda karıstırarak kavurun ![]() ![]() 3- İki bardak su ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|