> Yayla Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Yayla KebabıMALZEMELER 10 adet hazır köfte 2 Çorba kasığı tereyağı 1 Çay kasığı kimyon 1 Çay kasığı kırmızıbiber 1 Çay kasığı karabiber 1 adet pide 2 su bardağı yoğurt 2 adet domates 2 adet biber HAZIRLANIŞI Köfteleri ızgarada çevirerek kızartın 2 çorba kasığı Tereyağını tavada eritin, 1 cay kasığı kimyon, kırmızıbiber ve karabiberi ilave edip karıştırın Pideleri küçük küçük doğrayın Tavaya alıp karıştırın![]() Daha sonra pideleri servis tabağına alın Üzerine 2 su bardağı yoğurdu ekleyin Köfteleri üçe bölün Pidelerin üzerine yerleştirin![]() Domates ve biberleri ızgarada kızartın Köftelerin yanına koyup, servis yapın
|
|
|
|