Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, mantarlı, zeytinyağlı

Zeytinyağlı mantarlı havuç

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı mantarlı havuç



ZEYTİNYAĞLI MANTARLI HAVUÇ



Malzemeler:
- 1/2 kg havuç,
- 2 adet kuru soğan,
- 2 çorba kaşığı pirinç,
- 15 adet mantar,
- 1 tatlı kaşığı toz şeker,
- Tuz,
- 8-10 dal maydanoz,
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Yağı tencerede kızdırın Temizleyip, yuvarlak doğradığınız havuçları ve halka doğradığınız soğanları kavurun Mantarları yıkayıp dörde bölün Tencereye ilave edin 1 çay bardağı sıcak su ilave edin Pirinçleri yıkayıp tenceredeki harcın üzerine serpin Toz şeker ve tuzunu ilave edin Suyunu çekip pişinceye kadar pişirin Servis tabağına alıp, maydanozla süsleyip soğuyunca servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.