![]() |
Kırmızı biberli ve iç pilavlı tavuk sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı biberli ve iç pilavlı tavuk sarmaMalzemeler: 2 adet tavuk göğsü _İnceltilmiş 2 adet kırmızı biber 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 adet sarımsak Pilav İçin: 1 çay bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 küçük kuru soğan 1 tatlı kaşığı kuş üzümü 1 tatlı kaşığı dolmalık fıstık Nane, tuz, karabiber Yapılışı: Kırmızı biberleri 20 dk kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pilavı hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş üzümü, nane, tuz ve karabiberi ekleyin ![]() ![]() ![]() 1 adet sarımsağı çok ince dövün ![]() ![]() Kabuklarını soyduğunuz kırmızı biberi geniş bir tabağa yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 çay bardağı sıcak su eklediğiniz fırın tepsisine ruloları alın ![]() ![]() ![]() ![]() Maydanoz ya da dereotu ile süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|