Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sordun

Hiç sordun mu kendine?

Eski 05-16-2007   #1
ShEKeRKiZ

Hiç sordun mu kendine?

Hiç sordun mu kendine?
neden ben neden biz diye?
Sorularının cevaplarını aradın mı?
Sevdiğini üzdüğün zamanlarda
özür dilemek için aradın mı?

Arasaydın belki onlarca sorunun cevabı bir kelimedeydi Özür belkide sana dünyalara bedeldi sana tersti ama bilmeliydin özür bir erdemdi Sevginin temel taşlarıydı fedakarlık, kabullenmek, yeri geldiğinde özür dilemeyi bilmek

Aklında hergün onlarca soru beliriyor Her birinin cevabını kendin bulmaya calışıyorsun bazende başından savuruyorsun Bu bir bumerang gibidir Ne kadar uzağa fırlatırsan fırlat en hızlı haliyle yine sana döner döndüğünde belki sormak için geç olabilir Aklında ne varsa söyle kalbinde ne varsa sadece paylaş benimle

Seninle uzun yıllar gecirmek değil sadece benim dileğim, işlerimde bana yardım etmen değil sadece isteğim Ben sadece şefkat, sevgi göstermeni istiyorum bana sıkıca sarılmanı istiyorum Ellerim üşüdüğünde onları ısıtmak için sıkıca tutmanı, ağladığımda gözyaşlarımı silmeni ufakta olsa bir buse, her gece sana dokunarak rüya görmek, rüyalarımda bile seninle olmak istiyorum

Bilemiyorum cok mu şey istiyorum Ama ben seni seninle yaşamak istiyorum Sensiz bir hayattan nefret ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com