![]() |
Kırmızı Biberli Piliç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Biberli PiliçKırmızı Biberli Piliç Kırmızı Biberli Piliç Tarifi - Kırmızı Biberli Piliç Yapılışı - Kırmızı Biberli Piliç Nasıl Yapılır - Kırmızı Biberli Piliç Malzemeleri ![]() Hazırlama süresi: 30 dakika Miktar: 4 kişilik İçindekiler: 4 adet Banvit Piliç Göğüs Bonfile 1 adet orta boy etli kırmızı biber (iri doğranmış) 2 diş sarmısak 6-7 sap maydanoz (iri doğranmış) 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2-3 çorba kaşığı su Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Etleri iki streç arasında döverek hafifçe inceltin ![]() ![]() Etli kırmızı biber, sarmısak ve maydanozu, iri kırıklı ekmek görünümü alıncaya kadar robottan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180°C fırında, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 20-25 dak ![]() ![]() Arzu ederseniz haşlanmış patates veya yeşil salata ile birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|