Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberli, kırmızı, piliç

Kırmızı Biberli Piliç

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kırmızı Biberli Piliç



Kırmızı Biberli Piliç
Kırmızı Biberli Piliç Tarifi - Kırmızı Biberli Piliç Yapılışı - Kırmızı Biberli Piliç Nasıl Yapılır - Kırmızı Biberli Piliç Malzemeleri





Hazırlama süresi: 30 dakika
Miktar: 4 kişilik

İçindekiler:
4 adet Banvit Piliç Göğüs Bonfile
1 adet orta boy etli kırmızı biber (iri doğranmış)
2 diş sarmısak
6-7 sap maydanoz (iri doğranmış)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2-3 çorba kaşığı su
Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş)

Etleri iki streç arasında döverek hafifçe inceltin Yağlanmış bir fırın kabına veya tepsiye yerleştirin

Etli kırmızı biber, sarmısak ve maydanozu, iri kırıklı ekmek görünümü alıncaya kadar robottan geçirin Zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyin İyice karıştırıp, etlerin üzerine paylaştırın Kaşığın tersiyle etlerin üzerine yayın Suyu etlerin arasına gezdirin

Önceden ısıtılmış 180°C fırında, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 20-25 dak pişirin (Etler arzu ettiğiniz kıvamda pişmeden üzerindeki malzemeler fazla kızarırsa alüminyum folyo ile kapatarak koruyun)

Arzu ederseniz haşlanmış patates veya yeşil salata ile birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.