zeytinyağlı kabak Ege mutfağı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
zeytinyağlı kabak Ege mutfağızeytinyağlı kabak Ege mutfağı zeytinyağlı kabak Ege mutfağı ![]() 5 kabak 4 soğan 4 domates 2 çorba kaşığı kuru nane 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay bardağı su 1 çay kaşığı pulbiber tuz sarmısaklı yoğurt kabak,soğan ve domatesi soyup,halka şeklinde dilimleyin yayvan bir tencerenin dibini sırayla soğan,domates ve kabak dilimleriyle kaplayın üzerine zeytinyağı,tuz,su ve naneyi ilave edip karıştırmadan kapağı kapalı olarak pişirin ılınınca servis tabağına alın![]() üzerine sarmısaklı yoğurt döküp,pulbiber serperek servis yapıyoruz
|
|
|
|