Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
soğanlı, tavşan

Soğanlı Tavşan

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soğanlı Tavşan




1 Tavşan
2 Baş sarmısak
6 Soğan
1,5 Su bardağı sirke
Yeteri kadar tuz
2 Çorba kaşığı tereyağı

Tavşanı yıkayıp temizledikten sonra, 4-5 saat suda bırakın Sonra ince doğranmış soğan, biraz tuz ve üzeri örtülünceye kadar suyla doldurup tencereyi ateşe koyun Pişmeye yakın hale gelince tavşan etini ayrı kaba, soğanı ayrı kaba alın Sarmısağı dövün, sirke ile birlikte tavşana katın ve suyu yarı oluncaya kadar orta ateşte kaynatın Ayırdığınız soğanı tereyağında kavurun Tavşanın üstüne koyun Kalan sudan biraz katarak tekrar kaynatın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.