![]() |
Balık Çorbası - 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Çorbası - 1Balık Çorbası Malzemeler: 1 kilogram balık rendelenmiş yarım limon kabuğu, tuz, karabiber, 2 limon suyu, yarım fincan zeytinyağı, 3 doğranmış soğan, 6 kabuksuz doğranmış domates, 2 adet doğranmış kereviz sapı, 500 gram ince ince dilimlenmiş patates, 5 bardak balık suyu, 2 kaşık kıyılmış maydanoz, 2 kaşık kekik 5 dilim dörde bölünmüş ekmek ![]() Hazırlanışı: Temizlenmiş balıkları büyük bir kaba yerleştirip üstüne limon rendesi, tuz ve karabiber serptikten sonra, limon suyunu ve zeytinyağını ekleyerek bir kenara bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|