![]() |
Rosto Yemeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rosto YemeğiRosto Yemeği Tarifi, Rosto Yapılışı, Hazırlanışı, Rosto nasıl Yapılır MALZEMELER 750 gr Dana Nuar veya Kontrfile 1/2 Çay Bardağı Sıvı yağ 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Adet Soğan 1 Adet Havuç 1 Çorba Kaşığı Salça 1 Çorba Kaşığı Un 5-6 Su Bardağı Etsuyu veya Su 1 Demet Maydanoz Sapı Tuz , Karabiber HAZIRLANIŞI Tencerenin içine yarım çay bardağı sıvıyağı koyup kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Tenceredeki yağa 2 çorba kaşığı margarin ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişen eti tencereden geniş bir servis tabağına alarak dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek : Rosto (8 Kişilik) Tür : Et Yemekleri Mutfak : Genel mutfağı |
![]() |
![]() |
|