![]() |
Yürek Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürek Sote![]() MALZEMELER 4 Koyun Yüreği (temizlenip, küçük kuşbaşı parçalara doğranmış) 150 gr (10 çorba kaşığı) Tereyağı 2 Orta Boy Soğan (ince doğranmış) 5-6 Yeşil Sivribiber (çekirdekleri temizlenip, ince doğranmış) 2 Orta Boy Domates (kabukları soyulup, çekirdekleri temizlenerek kuşbaşı doğranmış) 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber HAZIRLANIŞI Sote yüreği, yanında tereyağlı pilav garnitürüyle giriş yemeği olarak servis edebilirsiniz ![]() Tereyağı orta boy bir tavada, orta ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sote yüreği ısıtılmış bir servis tabağına aktarıp, servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|