06-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sporun eğlencesi bu koleksiyonda!
Spor giyimin lider markası adidas, ‘Women 2007 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’ ile sporu eğlenceye dönüştürüyor “Spor Bir Oyundur” konsepti ile yola çıkan adidas, hazırladığı benzersiz tasarımlarla sporun eğlenceli tarafını vurguluyor
adilibria ve Fuse serilerinden oluşan koleksiyonda performansın stille buluştuğu tekstil ürünleri, ayakkabı ve aksesuarlar yer alıyor Women Sonbahar/Kış koleksiyonu için Yelena Isinbayeva (Rusya, Sırıkla Atlama), Ana Ivanovic (Sırbistan, Tenis), Laura Flessel (Fransa, Eskrim) ve Iridia Salazar (Meksika, Tekwando) gibi dünyaca ünlü başarılı sporcularla işbirliği yapan adidas, “Spor Bir Oyundur” konsepti ile sporun yalnızca rekabetten ibaret olmadığını, aynı zamanda eğlenceli olduğunu ve başarının ancak bu eğlenceli tarafın fark edilerek elde edilebileceğini vurgularken, ‘Impossible is Nothing’ kampanyası ile de bağlantı kurarak sporcuların başarı hikayelerini de ön plana çıkartıyor
adilibria serisi hafif tasarımlarıyla dikkat çekiyor
Yoga, koşu, gym ve tenis olmak üzere 4 ana kategoriden oluşan adilibria serisi, ilhamını hafiflikten alıyor Modern ve feminen çizgisiyle tamamen sportif performansa uygun olarak tasarlanan modellerde TechFit, ClimaLite® ve ClimaCool® teknolojileri yer alıyor Modellerde, mat altın renkleri ile bambu gibi yumuşak tonlar, orkide, metalik leylak ve mürdüm gibi güçlü tonlarla birleşiyor Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında ise, adilibria Low ayakkabı ile kış sporlarına uyumlu adilibria yelek bulunuyor
Fuse serisi, dinamik, etkileyici ve zarif çizgileriyle ön plana çıkıyor
Dans temasından esinlenerek tasarlanan Fuse serisi, zarif ve sofistike çizgide tasarlanan modellerden oluşuyor İlhamını sokak dansı ve hip-hoptan alan seride bulunan dans ayakkabısı Tamai’nin topuk ve burun bölümü, daha iyi performansı mümkün kılması için kare olarak tasarlandı
adidas bayan sporcularının “Impossible is nothing” hikayeleri
Yelena Isinbayeva (Sırıkla Atlama, Rusya)
Çocukluğumdan beri hep jimnastikte dünya şampiyonu olmayı hayal ettim Ancak bu benim için çok zordu, çünkü çok uzundum Artık benim için jimnastik bitmişti Bir gün antrenörüm sordu: “Sırıkla atlamayı denemek ister misin?” “Ne? O da ne demek?” dedim Sırıkla atlamaya başladığımda, gelecekte 5 metreyi atlayabileceğimi söylüyorlardı Önce, “Siz çıldırdınız mı?” dedim Her gün daha iyiye gidiyorum Şimdi 20 dünya rekorum var “Başladığın yer, bitirdiğin yer olmak zorunda değildir ”
(Laura Flessel) Eskrim, Fransa
“Impossible is Nothing” benim için çok şey ifade ediyor Çünkü 2001 yılında anne olduğum zaman insanlar benim eskisi kadar iyi bir sporcu olamayacağımı düşünmüştü Oysa ki beni en çok motive eden şey bana inanan insanlar ve başarılı olmak için duyduğum hırstı Bu inançla sürdürdüğüm çalışmalar sonucunda 2004 yılında Atina Olimpiyatları’nda, 2005 ve 2006 yıllarında ise İtalya ve Almanya’da düzenlenen Dünya Şampiyona’larında ilk üçe girmeyi başardım İşte benim “Impossible is Nothing’ hikayem
Ana Ivanovic (Tenis, Sırbistan)
“Impossible is Nothing” gerçekten inandığım ve benim için çok doğru olan bir kavram Maçlarda iyi oynayamadığım zamanlar oluyor, fakat hiçbir zaman kazanamayacağımı hiç düşünmüyorum İnsanların özel yaşamında da üstesinden gelmesi imkansız şeyler olabiliyor Fakat kişi, kendine olan inancını hiçbir şekilde kaybetmemeli Benim “Impossible is Nothing” hikayem ise, insanların benim uluslararası derece yapamayacağımı düşünmelerine rağmen inancımı kaybetmemem ve 2005-2006 yıllarında tek bayanlarda ilk 20’ye girerek onlara yanıldığını kanıtlamam
Iridia Salazar (Tekvando, Meksika)“Atina’daki olimpiyat oyunlarından önce birçok kişi benim iyi oynayacağımı düşünüyor ve özgüvenimi kaybetmeme neden oluyordu Ancak hiçbir zaman pes etmedim ve olumlu tavrımı korudum Hırsla çalıştım ve hedefime ulaşmaya odaklandım Böylelikle 2005 ve 2006 Dünya Şampiyonalarını ikinci olarak tamamlayarak gümüş madalya kazandım Bu nedenle “Impossible is Nothing” felsefesinin sportif yaşamlarında ya da özel hayatlarında çok çalışan ve emek harcayan herkesin, hedeflerine ulaşmaları için bir yol olduğunu ve tamamen benim kişiliğimi ifade ettiğini söyleyebilirim
|
|
|