Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gelinlik ve Abiyeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mantona, sarın, tak, şapkanı

Mantona sarın, şapkanı tak...

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mantona sarın, şapkanı tak...

Kış kadınlarının gözü aydın! Sıcacık mantolarına, kabanlarına gömülüp, atkılarını, şapkalarını takıp, yüzlerine çarpan rüzgarın tadını çıkaracaklar Benim gibiler de kalorifere yapışıp, yazın gelmesini bekleyecek

Söylemiştim, ben güneşe tapanlardanım diye Kat kat giyinmek, atkı, eldiven, şemsiye taşımak hiç bana göre değil Bir efil efil elbiseyle, şık terliklerin verdiği hafiflik duygusunun yerini, dünyanın en güzel kaşmir mantosu bile tutmaz bence Ama ne yapalım kader; en iyisi bu durumu eğlenceli hale getirmek 2008-2009 sonbahar-kış sezonunun mantoları da zaten çok eğlenceli ve güzel Sezon mantoları, kabanları çok renkli; pembe, turuncu, kırmızı, fıstık yeşili, sarı ne renk arasanız var Bakınız, Mango, Zara, Sisley, Benetton, Vakkorama, Missixty, Mudo Bele oturan, diz üstü, beli kemerli, biraz geniş yakalı erken 70’lerle, hâlâ devam eden truvakar, reglan kollu, hafif A açılan 50’lerin feminen mantoları adeta ‘retro’ festivali gibi Top Shop, Burberry, Ralph Lauren, Penny, Maxmara, Machka, Network, Fabrika, Guess, Gerard Darel bakılması gereken yerler Ekoseleri, yakası kürklüleri unutmamak lazım D&G, Boss, Twist, İpekyol’dan eliniz boş çıkmazsınız Kar prensesi gibi bembeyaz bir manto için kesinlikle Ferre diyorum

HANGİ MANTOYLA NE YİYİP, İÇMELİ?

Kafelerde içilen sıcacık sütlü kahveler ve kurabiyelerle, Chloe’nin kruvaze uzun kabanları, yün bereler ve eldivenler şahane gider İçinizde jean pantolonlar, uzun triko kazaklar ya da opak çoraplar, triko mini elbiseler ve Ugg botlar olmalı Sıcak şarap, sucuk-ekmekle Boss Orange manto ve kat kat trikolar, upuzun yün atkılar şahane olur Kış gece hayatının vazgeçilmezi, eğlenceli 80’ler partisi için Diesel’den ekose mantolar, grunge çizmeler, büyük askılı çantalar yakışır bence Partiden önce pizza, partide de light bira Ormanda yürümek istiyorsanız, altı kalın botlarınız ve asker mantoları kamuflaj için uygundur Ama içinize kırmızı, sarı, turuncu gibi güneşi hatırlatan boğazlı kazaklar, polar pantolonlar giymeyi unutmayın Tabii kahve termosunuz ve ton balıklı sandviçiniz yanınızda değil mi? Şık kokteyller için, Jakie mantoları, uzun jarse ya da tam bilekte biten çok yumuşak deriden kısa eldivenler çok seksi ve feminenler Eee, bir Birkin çanta da alırsınız herhalde! Kapalıçarşı’da çok başarılı kopyaları var İçine de vintage bir elbise ve klasik ayakkabılar, tamamdır! Geceye akan votka sever kızlar için son trend seçenekler Harvey Nichols, Roman, Naked ve Beymen’de Gece sever kızlar genelde kolsuz kürk kaftanları ve heykelimsi topuklu botları tercih edeceklerdir ama manto giyerlerse de ille kaşmir diyecekler ve votkanın yanında bir şey yemeyeceklerdir İddialı kızlar, mikro mini elbiselerinden, stilettolarından ve bu uçuculuğa inat sıcacık kalın mini mantolarından vazgeçmeyeceklerdir Sushi ise en keyifli seçenek onlar için İşte kışın içimizi ısıtan, karnımızı doyuran seçenekleri… Tarzını belirle, mantonu seç, kışı yaşa

BAŞIN TACI ŞAPKALAR

Anneannemim tüllü şapkalı bir-iki resmi var bende O ne şıklık, ne asalet! Bir de etrafımdaki kulaklara kadar inen yün bereli kadınlara bakıyorum da bizlerin bu genleri nerede saklanmışlar diyorum Şimdi son birkaç yıldır benim gibi 50’lere, 60’lara hayran olanlar çoğaldı ki tasarımcılar da kadınlığın, kadınsılığın arzu nesnesi şık şapkaların hakkını vermeye başladılar Ralph Lauren, Louis Vuitton, Prada şapkaları tekrar hayatımıza sokmaya kararlılar Nedense deli gibi çanta alınır, eldiven, fular, atkı alınır ama tüm havanızı birden değiştirebilecek şapkaya biraz çekimser bakılır Hatta iddialı modellerden kaçınılıp, pek rahat hissedilmez Bense hep şapka sevmişimdir Bizim dönemin trendi kariyer; ‘yaşasın özgür, single hayat düsturu’ bizi biraz edepsiz yapsa da şapkalar bana anneannemden yadigar kaldı

Beyoğlu’ndaki şapka kraliçesi Madam Katia, eski şapkalarını karıştırıp denemeye bayıldığım Gardrobe, tabii Accessorize, Debenhams, Park Bravo benim vazgeçilmez adreslerim Ece Sükan Vintage, Ahu Yağtu’nun yeri Second Chance kendinizi gerçekten kadın gibi zarif, şık hissedebileceğiniz çeşit çeşit şapkaların olduğu yerler Mutlaka uğrayın

Ve lütfen çekinmeyin en iddialı şapkaları en rahat kıyafetlerinizle bile deneyin

Hangi şapka

Kocaman gözlükler, geniş yakalı, beli oturan maksi ya da mini mantolarla kenarları kocaman geniş Filiz Akın şapkaları şahane Vintage mantolarla, tabii ki vintage küçük şapkalar Ama boğazlı el örgüsü trikolar, boru paça jean, topuklu süet bot, pelerinle de 50’lerin tüllü şapkaları çok sevimli oluyor Bu küçük şapkalarla başka bir stylish seçenek de leopar desenli manto, siyah küçük elbise, boğazsız Converseler ve opak çoraplar Yani yaratıcılığın sonu yok, yeter ki cesur olun ve deneyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com