![]() |
hangi renk bana yakışır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() hangi renk bana yakışır?Hangi renk bana yakışır? Açık tenli ve koyu renk saçları olan kadınlar: Solgun, beyaza yakın bir ten, siyah veya kahverengi gözler ve yine siyah ve kahverengi saçlar ![]() ![]() ![]() Bu renkler size uyar Koyu ve baskın maviler, pembeler ve kırmızılar, özellikle de parlak görünümlü renklerse kesinlikle kullanmalısınız ![]() Bu renkler size uymaz Yeterince kontrast olmayan pastel renkler sizi daha da solgun gösterecektir ![]() ![]() Makyaj yaparken kahverengi gibi pastel renkler yerine daha sıcak renkleri tercih edebilirsiniz ![]() ![]() Açık tenli ve açık renk saçları olan kadınlar: Solgun bir ten rengi, mavi, yeşil ya da ela gözler ve sarı, kızıl ya da çok açık kahverengi saçlar ![]() ![]() ![]() Bu renkler size uyar Maviler, yeşiller, özellikle kızıl saçlıysanız harika duracaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu renkler size uymaz Sarının her tonundan kesinlikle uzak durmalısınız, aksi halde civciv gibi görünebilirsiniz ![]() ![]() Makyaj yaparken de gümüş ve mavi renkleri tercih edebilirsiniz ![]() ![]() Koyu tenli ve açık renk saçlı kadınlar: Koyu, esmer bir ten, mavi, yeşil ya da ela gözler ve açık kahverengi ya da kumral saçlar ![]() Bu renkler size uyar Bej rengi ve tonları size uyar ![]() ![]() ![]() Bu renkler size uymaz Siyah renk sizi açmaz ![]() ![]() ![]() Bronz ve bej tonları makyaj size çok yakışacaktır ![]() ![]() Koyu tenli ve koyu renk saçlı kadınlar: Koyu bir ten, siyah ya da kahverengi saçlar, siyah ya da kahverengi gözler ![]() ![]() ![]() Bu renkler size uyar Maviler, özellikle de elektrik mavisi, cam yeşili, pembe ve tonları, siyah, gri ve tonları, turuncu ![]() Bu renkler size uymaz Sarı ve tonları, bej rengi Gümüş tonları ve uçuk mavi makyaj sizde çok hoş duracaktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|