![]() |
Siren Ertan Çarmıklı Defilesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siren Ertan Çarmıklı DefilesiTESYEV'in (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iki organizasyon önce Çırağan Sarayı'nda, ardından da bahar yemeği konseptinde Sunset Restaurant'da gerçekleşti ![]() ![]() ![]() ![]() El nakışında iddialı Ben çok sık defile yapmayı sevmiyorum çünkü defile müşteri randevularımı ve teslimatlarımı yavaşlatıyor ![]() ![]() ![]() Bu zamana kadar tüm defilelerimi sponsorlardan gelen tekliflerle yapmıştım ama bu sefer durum farklı! TESYEV'deki vakıf arkadaşlarımla, bu yılki baloya nasıl farklı bir lezzet katarız ve konuklarımızı eğlendiririz diye konuşurken gecenin defile ile başlamasının hoş olacağına karar verdik ![]() Yılın çoğu zamanında olduğu gibi bu ara da çok az uyuyor, gece-gündüz çalışıyorum ![]() ![]() Defilenin geneli; sekiz yıldır yaptığım çalışmalardan esinlenerek hazırladığım bir retrospektif aslında ![]() ![]() ![]() Defile bize kışı anımsatan kumaş, renk ve modellerle başlayacak ![]() ![]() Bu yıl farklı bir kumaşı da çalışmalarıma kattım ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata renk katar İşimin en güzel yanı; bir kadını olabilecek en güzel hali ile gösterme şansınızın olması ![]() Moda, aklınıza gelebilecek her alanda hayatlarımıza renk katar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koleksiyon satışa sunulacak Koleksiyon defile sonrası satışa sunulacak ![]() ![]() ![]() Sık görülmeyen mankenler Kaç parçalık bir defile bu? Elli parçaya yakın çıkarma hayalim var ![]() ![]() ![]() Kıyafetlerinizi podyumda kimler taşıyacak? Artık arkadaşlarım olan ve podyumlarda pek sık göremediğimiz mankenlerimiz Demet Kutluay, Ebru Şallı Tan, Sinem Güven ve Şenay Akay heyecanımı paylaşmak ve vakfımıza destek olmak için podyumumda olacaklar ![]() ![]() ![]() Siren Ertan Couture adlı yeni bir marka Daha önce Punto Leather & Fur için hazır giyim koleksiyonu hazırlamıştık ve koleksiyon çok büyük bir ilgi görmüştü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|