Çılgın Ayakkabı Tasarımları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çılgın Ayakkabı TasarımlarıÇılgın Ayakkabı Tasarımları çılgın ayakkabı modelleri - komik ayakkabı tasarımları - Sıra Dışı Ayakkabı Modelleri - Değişik ayakkabı tasarımları Bayanların en büyük tutkusudur ayakkabı İşte bu sebeple çılgın tasarımlar bölümüne, dost başa düşman ayağa bakar sözüne hitaben, sıra dışı ve çılgın düşmanlara özel ayakkabı tasarımları buldum Tasarımın sınırlarını aşan ve renkli modelleri ile sizleri hayal dünyasına götürebilecek, bana ayakkabını söyle sana ne kadar çılgın olduğunu söyleyeyim diye bileceğiniz muhteşem tasarımların hepsi sadece kadınsıherşey sitesinde sizlerle …![]() Bakalım size benim gibi şaşıracak mısınız?![]() ![]() Oscar aday adayları için sağda ki pembe ayakkabı ideal bir seçim olabilir… ![]() Eriyen ayakkabınız değil, renkli dondurmalar iştah açıcı bir tasarım NE DERSİNİZ?![]() Arabalı ayakkabı modeline bayıldım Ne demişler araban yoksa tabanvayla yola devam)))![]() Renkli çılgın bir o kadar şık ne dersiniz? ![]() Artık gelinlerin ayakkabısına rahatça isminizi yazın ve kısmetinizi açın)) ![]() |
|
|
|