En Son Yürekler Ölür - Canan Tan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Son Yürekler Ölür - Canan TanBu kez yazar, aşk’ın yanı sıra organ nakli konusuna da dokundurmuş kalemini Yaşamla ölümün kıyasıya savaştığı yol ayrımında ge-çen çarpıcı bir öykü Yanı başımızda yaşanıyormuşçasına gerçek![]() ![]() ![]() “Sen, gözlerinden ateşler saçarak, zehirli oklarını bana yöneltirken, ben sana âşık oldum Nehir ![]() ![]() ”“Sen, tüm şatafatlı tanımlardan sıyrılıp en doğal halinle, yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken, ben sana âşık oldum Deniz ![]() ![]() ” Yüreklere düşen ilk kıvılcımlar![]() ![]() Sonsuza dek süreceğine inanılan aşk, mutluluk![]() ![]() Ve o uğursuz kaza! Kadının belleğinde kalan son sözcükler![]() ![]() “Sıkı tutun Nehir!![]() ![]() ”YAZAR HAKKINDA Ankara’da doğdu Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu Değişik edebiyat türlerindeki yarışmalarda dereceler ve ödüller aldı![]() • Kelebek (Hürriyet) gazetesinin Senaryo Yarışması’nda birincilik ödülü • I Ulusal Nasrettin Hoca Gülmece Öykü Yarışması’nda 1 Mansiyon • İnkılâp Kitabevinin Aziz Nesin Gülmece Öykü Yarışması’nda Türkiye’de mizah öyküleri kitabı olan kadın yazar unvanı• Bu Yayınevinin Çocuk Öyküleri Yarışması’nda 1 Mansiyon • Rıfat Ilgaz Gülmece Öykü Yarışması’nda birincilik ödülü • İzmir Büyük-şehir Belediyesi Çocuk Romanları Ödülü • İzmir Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet’in 75 Yılı Çocuk Öyküleri • 10 Orhon Murat Arıburnu Ödülleri’nde uzun metrajlı film öyküsü dalında birincilik ödülü |
|
|
|